728 x 90

اخبار خليج فارس,دخالتهای ایران,

حمایت جریانهای ملی لبنان از تصمیم عربستان سعودی

-

حمایت جریانهای ملی لبنان از تصمیم عربستان سعودی
حمایت جریانهای ملی لبنان از تصمیم عربستان سعودی
سعد حریری رهبر فراکسیون المستقبل لبنان گفت: با تصمیم عربستان سعودی برای قطع کمکها به ارتش لبنان کاملاً موافق است. لبنان بزرگترین ضرر کننده از سیاستهای حزب‌الله است

وی تأکید کرد: کسی که فکر می‌کند لبنان می‌تواند به استانی ایرانی تبدیل شود در اشتباه است.

نهاد مشنوق وزیر کشور لبنان با اشاره به موضع‌گیریهای وزارت‌خارجه این کشور به سود رژیم ایران پرسید دلیل مخالفت وزارت‌خارجه لبنان با اجماع عربی و منزوی کردن لبنان از محیطی که در آن زندگی می‌کند چیست؟ نهاد مشنوق تصمیم عربستان سعودی را هشدار دهنده دانست و گفت: آینده‌ای که در راه است وخیم‌تر خواهد بود.

این وزیر از نخست‌وزیر لبنان خواست تا با تشکیل جلسه‌ای ویژه، سیاست خارجی لبنان را مورد گفتگو قرار دهد.

سمیر جعجع رئیس حزب نیروهای لبنانی مسئولیت از دست دادن چندین میلیارد دلار کمکهای تسلیحاتی به ارتش لبنان را به عهده حزب‌الله دانست. وی پیشنهاد کرد دولت لبنان از حزب‌الله بخواهد به عربستان سعودی تعرض نکند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1902e77f-a614-4ce3-b10b-03cea209aec8"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات