آمار جانگداز قربانیان کرونا در ۳۴۷شهر کشور بیش از ۷۸هزار و ۱۰۰نفر است
بنا به اعلام وزارت بهداشت ۲۶استان در برگیرنده ۹۲درصد جمعیت کشور در موقعیت قرمز و هشدار قرار دارند
- وزارت بهداشت شمار قربانیان در ۲۴ساعت گذشته را ۲۳۵نفر و بیماران تحت مراقبت ویژه را ۳۹۰۲نفر اعلام کرد که بالاترین ارقام از ابتدای شیوع کروناست.
- وزارت بهداشت بعد از چند هفته تعلل، به ناگزیر اعلام کرد که تهران در وضعیت قرمز قرار دارد.
- زالی: ورود ۶۸۴بیمار جدید تنها در ۲۴ساعت به بیمارستانهای تهران عدد قابل توجهی است که میتواند بر تاب آوری نیروی انسانی و ظرفیتهای درمانی تاثیرگذار باشد.
- نماینده مجلس ارتجاع: دولت مدیریت کرونا را رها کرده و به نوعی جان مردم را به جیب مردم فروخت. در حالی شاهد افزایش موارد ابتلا به کرونا در استان خراسان رضوی هستیم هیچ احساس مسئولتی در دستگاهها اجرایی دیده نمیشود.
- اردبیل از نظر شیوع کرونا در وضعیت بحرانی است. مبادله پول نقد بهخاطر سرعت شیوع بیماری در استان ممنوع شده است.
- یک روزنامه حکومتی: وقتی آقای روحانی دستور به برگزاری تجمعات گسترده و پرتعداد ماه محرم میدهد و از سوی دیگر مراسم عروسی و عزا را مسبب شیوع کرونا معرفی میکند، حقیقتاً حس زندگی در مزرعهٔ حیوانات را به شهروندان القا میکند.
سازمان مجاهدین خلق ایران بعدازظهر امروز سهشنبه ۷مرداد۱۳۹۹ اعلام کرد آمار جانگداز جانباختگان کرونا در ۳۴۷شهر ایران متأسفانه به بیش از ۷۸هزار و ۱۰۰نفر رسیده است. شمار قربانیان در اردبیل به ۸۴۵نفر، در خوزستان به ۵۶۲۰نفر، در سمنان به ۹۸۵نفر، در فارس به ۱۹۹۰نفر، در قزوین به ۶۲۵نفر، در کرمانشاه به ۱۹۲۰نفر، در گلستان به ۲۰۸۷نفر، در گیلان به ۳۳۹۰نفر، در لرستان به ۳۰۷۵نفر، در مازندران به ۳۶۰۵نفر، در هرمزگان به ۹۷۰نفر و در همدان به ۲۰۲۵نفر رسیده است.
سخنگوی وزارت بهداشت رژیم، در آمار مهندسیشدهٔ خود، شمار قربانیان در ۲۴ساعت گذشته را ۲۳۵نفر و شمار بیماران تحت مراقبت ویژه را ۳۹۰۲نفر ذکر کرد. هر دو رقم از ابتدای شیوع کرونا در زمستان گذشته بیسابقه است. او برای اولین بار اذعان کرد که ۱۵استان از جمله تهران در وضعیت قرمز هستند. سایر استانهای قرمز عبارتند از مازندران، گلستان، فارس، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، البرز، ایلام، خراسان رضوی، کرمان، خراسان شمالی، سمنان، لرستان و هرمزگان. سخنگوی وزارت بهداشت افزود: «استانهای آذربایجان غربی، خوزستان، بوشهر، چهارمحال و بختیاری، زنجان، همدان، کهگیلویه و بویر احمد، مرکزی، یزد، گیلان و قم هم در وضعیت هشدار قرار دارند»(ایرنا ۷مرداد).
در تهران، زالی رئیس ستاد کرونا در تهران گفت: «با توجه به تمدید محدودیت اعمال شده در تهران، برگزاری هر گونه مجامع عمومی، تجمعات و نمایشگاه در تهران ممنوع است... طبیعتاً ورود ۶۸۴بیمار جدید تنها در ۲۴ساعت به بیمارستانهای تهران عدد قابل توجهی است که میتواند بر تاب آوری نیروی انسانی و ظرفیتهای درمانی تأثیرگذار باشد. ۱۷درصد بیماران کرونایی در روزی که گذشت با حال عمومی وخیم در بخشهای ویژه تحت درمان هستند»(ایرنا ۶مرداد).
در خراسان رضوی، عنابستانی نماینده مجلس ارتجاع گفت: «دولت برای بهبود وضعیت اقتصادی کشور، مدیریت کرونا را رها کرده و به نوعی جان مردم را به جیب مردم فروخت. در روزهای اخیر در حالی شاهد افزایش موارد ابتلا به کرونا در استان خراسان رضوی هستیم که هیچ احساس مسئولیتی هم در دستگاهها اجرایی دیده نمیشود، ... تعداد فوتیهای ناشی از کرونا در حوزه انتخابیه بنده به روزی ۵نفر رسیده که بسیار بالاتر از میانگین کشور و جهان است. این تعداد مرگ و میر زنگ خطر جدی برای کشور است»(سایت مجلس ارتجاع ۷مرداد).
در اردبیل، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی گفت: «آمار مراجعه روزانه بیمارستانها و مراکز بهداشتی از یکهزار نفر فراتر رفته است. بنا به اعلام مدیران بهداشت استان اردبیل، این استان از نظر شیوع کرونا در وضعیت بحرانی قرار دارد و چهار شهرستان اردبیل، مشگینشهر، پارسآباد و نیـر در وضعیت قرمز قرار دارند»(ایرنا ۶مرداد). استاندار اردبیل گفت: «هر گونه انتقال و مبادله پول نقد در استان اردبیل ممنوع است تا با این کار از شیوع ویروس کرونا جلوگیری شود»(ایسنا ۶مرداد).
در حالیکه اعتراضات نسبت به اظهارات روحانی مبنی بر برگزاری مراسم عزاداری محرم بدون توجه به فاجعه کرونا گستردهتر میشود، آخوند مروی، تولیت آستان قدس رضوی گفت: «آنچه ما از فرمایشات و تدابیر مقام معظم رهبری میتوانیم استنباط کنیم، این است که عزاداری نباید تعطیل شود» (خبرگزاری میزان ۶مرداد). آخوند اعرافی «مدیر حوزههای علمیه» هم گفت که خامنهای بر «روشن نگهداشتن این مشعل (عزاداری) تأکید داشت»(تلگرام خبر فوری ۶مرداد).
یک روزنامه حکومتی نوشت: «وقتی آقای روحانی دستور به برگزاری تجمعات گسترده و پرتعداد ماه محرم میدهد و از سوی دیگر مراسم عروسی و عزا را مسبب شیوع کرونا معرفی میکند، حقیقتاً حس زندگی در یک سیرک یا بهتر بگویم مزرعهٔ حیوانات اُروِل را به شهروندان القا میکند.مردم بلاتکلیفند میان دستهای شرمندهٔ خالی و مدیران سیر بیدغدغه! احساس میکنند به عمد رها شدهاند تا کشته شوند»(روزنامه مستقل ۷مرداد).
دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران
۷مرداد۱۳۹۹ (۲۸ژوئیه۲۰۲۰)