728 x 90

توطئه خانواده عليه اشرف,

شیخ خلف‌العلیان، توطئه مشترک اطلاعات آخوندی و کمیته سرکوب، علیه اشرف را قویا محکوم کرد

-

شیخ خلف العلیان از مجاهدان اشرف حمایت کرد
شیخ خلف العلیان از مجاهدان اشرف حمایت کرد
شیخ خلف‌العلیان دبیرکل شورای گفتگوی ملی عراق طی بیانیه‌یی توطئه مشترک اطلاعات آخوندها و کمیته سرکوب اشرف در نخست وزیری عراق را نقض صریح کلیه میثاقهای بین‌المللی و قوانین انساندوستانه و قابل پیگرد قضایی دانست و آن را قویاً محکوم کرد

متن این بیانیه از این قرار است:
بیانیه مطبوعاتی

از تاریخ 8فوریه جاری اطلاعات ایران دهها نفر از مأمورین خود را تحت عنوان خانواده ساکنان اشرف، با موافقت و هماهنگی دولت، به عراق منتقل و در مقر نیروهای عراقی نزدیک کمپ اشرف مستقر نموده و یک جنگ روانی کثیفی را علیه ساکنان اشرف شروع کرده‌اند. آنها روزانه ساکنان این کمپ را تهدید به قتل و آتش زدن اماکن‌شان کرده و با ایجاد تنش و فشارهای روانی آسایش را از این کمپ سلب نموده‌اند.

این در حالی است که مجاهدین مستقر در این کمپ پناهندگان سیاسی طبق کنوانسیون چهارم ژنو هستند و ”افراد حفاظت شده“ محسوب می‌شوند. از این‌رو چنین اقدامات سرکوبگرانه علیه آنان نقض صریح کلیه میثاقهای بین‌المللی و قوانین انساندوستانه بین‌المللی و قابل پیگرد می‌باشد.

من ضمن ابراز انزجار از این رفتار غیرانسانی، که خلاف کلیه موازین اسلامی و عربی نیز می‌باشد و با توجه به میزان نفوذ رژیم ایران در دولت عراق و عدم وجود خواست و ظرفیت و صلاحیت مناسب از سوی دولت عراق جهت حفاظت از سلامتی این پناهندگان، از سوی پارلمانترهایی که بارها به این مسأله اعتراض نموده‌اند، تأکید دارم که تا فرجام نهائی وضعیت ساکنان این کمپ در عراق، بهترین و مناسبت ترین راه کار حفاظت از اشرف توسط سازمان ملل می‌باشد تا مسائل و مشکلات آنها در هماهنگی با این ارگان حل فصل شود و تضمینی برای عدم تکرار تهاجم خونین ژوئیه گذشته به این کمپ باشد.

دبیرکل شواری گفتگوی ملی عراق الشیخ خلف العلیان
2مارس 2010
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0a14e940-3b67-4f18-9a66-99c83bb518ee"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات