728 x 90

ربیعی: در مناظره مطالبی بیان شد که کل نظام را زیر سؤال بردند/ جهرمی: مناظره دوم بی‌کیفیت و بدتر از مناظره اول

سیرک مناظره دوم رژیم
سیرک مناظره دوم رژیم

خبرهای مربوط به شعبدهٔ انتخابات در این مطلب به‌روز می‌شود...

 

دومین مناظره دستچین‌شدگان سیرک انتخابات رژیم

نمایش مناظرهٔ کاندیداهای سیرک انتخابات رژیم بار دیگر به‌صحنهٔ اعترافات و حملات گرگ‌های هار نظام به یکدیگر تبدیل شد.

دولت موجود کاری کرده که پوشک بچه ۳۶میلیون تومان یعنی ماهی یک میلیون تومان ظرف ۳سال برای پدر و مادرها دربیاید از کجا اینها باید بیارند همچین شرایطی را داشته باشند همین دولت بلایی را به سر مردم آورده که در واقع  شرایط به سمتی برود که ۲۸درصد از حقوقشان را در خارج از تهران و در تهران ۵۸درصد حقوقشان را بدهند برای یک خانه ۷۵متری لذا اصلاً امیدی باقی نگذاشته.

 

مهرعلیزاده:

ما بایستی سبک زندگی جوانان را، جوانان دههٔ ۷۰ و ۸۰ را بپذیریم. ما اگر یک دخترخانمی، یک ذره مویش بیرون باشد، نباید پیامک وحشت به او بدهیم. من اتفاقاً توقعم از جناب آقای رئیسی که ایشان قاضی هستند. قاضی‌القضات هستند، توقع این هست که تذکر بدهند. اصولاً این مسائل که یک عده ایجاد رعب و وحشت در جامعه می‌کنند. مردم را نگران می‌کنند. جوانان را نگران می‌کنند.

 

آخوند جلاد رئیسی:

باز ایشون گفتش که نمی‌دونم مدرک معادل و اینها. نه‌خیر مثل هر دانشجویی که مراحل می‌گذراند ما انجام دادیم. مدرکم معادل نیست. یک مدرک حوزوی هست سطح ۴ یک مدرک دانشگاهی هست همانکه شما در سایتها دیدید. ولی وارد این نمی‌خواهم بشوم. این بحث من نیست اصلاً متأسفانه. نسبت به مسئولیت هم من سالهایی که تو قوه قضاییه بودم نسبت به هر حوزه‌ای که مسئولیت داشتم، پاسخگو هستم.

 

 

ربیعی: در مناظره مطالبی بیان شد که کل نظام را زیر سؤال بردند

ربیعی سخنگوی دولت آخوند روحانی در واکنش به مناظره‌کنندگان گفت: متأسفانه در این مناظرات مطالبی بیان شد که کارآمدی کل نظام و تمام تلاشهای حاکمیت را زیر سؤال بردند. از جمله واژگانی از این قبیل که همه جا را فساد گرفته است.

وی افزود: در حالی‌که هنوز در تحریم به‌سر می‌بریم، وقایع تاریخی کشور توسط عده‌یی نادیده گرفته شده است. درست در همین نقطه است که مشاهده می‌کنیم تحریم و تحریف به نقطه تلاقی رسیده‌اند. (خبرگزاری حکومتی ایرنا ۱۸خرداد)

 

جهرمی: مناظره دوم بی‌کیفیت و بدتر از مناظره اول

 آذری جهرمی، وزیر ارتباطات کابینه آخوند روحانی به بی‌کفایتی مناظرات اعتراف کرد و با حمله به آنها گفت: . مناظره دوم بدتر از مناظره اول؛ این‌قدر بی‌کیفیت که صدای برخی از کاندیداها هم درآمد. البته به‌نظر م این روند، مطلوب عده‌یی محدود است؛ امیدی هم ندارم که اصلاح شود پس نخواهم گفت امیدوارم روند اصلاح شود.

(سایت حکومتی خبرآنلاین ۱۸خرداد)

 

 

برخی از اعترافات کاندیداهای سیرک انتخابات در مناظره دوم ۱۸خرداد۱۴۰۰

 

همتی:

  • گروه‌های فاسد و رانت‌خوار چنبره زده‌اند بر اقتصاد و فرهنگ جامعه. اینها ارتباطات بسیار وسیعی در واردات و صادرات دارند،‌ با منابع پولشویی و قاچاق ارتباطات گسترده دارند
  •  سالی ۲۰درصد، معادل ۱۶میلیارد دلار سود کاسبان تحریم است
  • طی دو سال گذشته ۷۵میلیارد دلار درآمد نفتی نظام کاهش پیدا کرده است

 

زاکانی:

  • مسئولین نظام دچار خوی اشرافی‌گری شده‌اند. سه دهه است که بر اقتصاد کشور چنبره زده‌اند، از قبل تبعیض خودشان کاخ نشین شده‌اند و مردم کوخ نشین
  • روز قبل از تعطیل (عید) آخر وقت ۱۲۰۰میلیارد تومان به صورت خلاف از بانک دولتی منتقل می‌شود به یک بانک خصوصی، زیر نظر آقای همتی
  • نزدیک انتخابات که می‌شود یاد زنان، مستضعفان، محرومین و کولبران می‌افتیم!

 

آخوند رئیسی:

  • ۱۵همسایة ایران سالانه هزار میلیارد دلار واردات دارند، سهم ایران از صادرات به این کشورها تنها ۲۰میلیارد دلار است.
  • دوباره بحث مدرک تحصیلی من شد! مدرک من معادل نیست

 

 

پاسدار رضایی:

  • رانت کثیف و مافیایی اکثر منابع کشور را به‌جیب آدم‌های کثیف برده است
  • در سال گذشته ۱۳۷میلیادر دلار از منابع دولتی رفته در جامعه، اما به‌علت رانت کثیف و مافیایی که در نظام وجود دارد رفته در جیب کسانی که صاحب حق نبودند
  • چطور برای مافیای فولاد و سلاطین مفت‌خور منابع داریم، اما برای فقیر و فقرا منابع نداریم؟

 

همتی:

  • مگه رئیسی سالها در قوة قضاییه نبوده؟ رئیسی باید پاسخگوی همة‌ خراب‌کاری‌های سال گذشتة قوة قضاییه باشد
  • جلیلی می‌گوید نباید کاری را طول بدهیم، اما خودشان در مجمع اف.ای.تی.اف را یک سال معطل نگه داشتند

 

 

قاضی‌زادة هاشمی:

  • مسکن برای جوانان شده خواب و خیال و (به‌خاطر فقر) در ازدواج درمانده‌اند
  •  یک نفر اخیرا گفت می‌توانستم ۱۸میلیون دوز واکسن وارد کنم و مردم را واکسینه کنم، اما نشد

 

مهرعلیزاده:

  •  ما نباید وقتی یک دختر خانم یک ذره مویش بیرون است،‌ نباید به او پیامک وحشت بدهیم. چند جوان در پارک آب بازی می‌کنند، آنها را دستگیر می‌کنند. آقای رئیسی باید پاسخ بدهد که چرا

 

آخوند رئیسی:

  • در طرح سلامت شاهد بودیم که برخی صد میلیون و دویست میلیون دریافت کردند، حقوق مدیران چند برابر شده است

 

مهرعلیزاده:

  • اگر من در مورد مدرک رئیسی بیاناتی گفتم، مطلب حقی بود. رئیسی از نظر کلاسیک فقط ۶کلاس درس خوانده

 

زاکانی:

  • پوشک بچه را آنقدر گران کردند که ماهی یک میلیون تومان برای پدر و مادرها در بیاید. مردم ۷۵درصد حقوق‌شان را باید برای یک خانة‌ ۷۵متری بدهند.

 

هشدار روزنامه حکومتی اعتماد: تخریب انتخابات از هم‌اکنون ریزش‌های تاریخی و تحولات پردامنه را رقم می‌زند

روزنامه حکومتی اعتماد با نگرانی از پیامدهای شعبه انتخابات نوشت: احساسی شایع به‌وجود آمده که مردم با هر میزان از شور و حرارت پای صندوق‌های رأی حاضر شوند در امور مهمه کشور اراده و تمایلشان چندان مجال ظهور و بروز ندارد! در واقع آن خالص‌سازی که وعده‌اش را می‌دهند از یمین و یسار و تحت و فوق، ذهن و دل و اراده و فکر و روح و روان مردم را مورد هجوم قرار داده است تا شهروندان عطای دموکراسی را به لقایش ببخشند و حاصل یک قرن مبارزات یک ملت دو دستی تقدیم عده‌یی شود و خلاص! اما هنوز این بازی تمام نشده و در بعدی کلان هرگز تمام نمی‌شود... تلاش مجدانه و همه‌جانبه یک جناح سیاسی برای تضعیف یا بهتر بگوییم، تخریب انتخابات از هم‌اکنون اثرات خود را نشان خواهد داد و ریزش‌های تاریخی و تحولات پردامنه را رقم می‌زند.

 

کرباسچی، شهردار پیشین رژیم در تهران: صدا و سیما نگاهش به مناظره‌ها مانند «کودک شو» و «خندوانه» است. فرق این مناظره‌ها با مسابقات هفته و برنامه‌های سرگرمی چیست؟

پزشکیان، عضو مجلس ارتجاع: من به شورای نگهبان گفتم گیری که وجود داد که مرا تأیید صلاحیت نکردید، اعلام کنید... کسی که انصاف را رعایت نکند باید منتظر عذاب خدا باشد؛ طغیان نباید بکنید، بر اساس عدالت باید قضاوت کنید؛ این همه سال از جمهوری اسلامی گذشته و هنوز بلد نیستیم ابزار قضاوت دربارهٔ انسان‌ها را درست کنیم و بگوییم این میزان ماست.

ما (در جریان تأیید صلاحیت‌ها) بر اساس میزان حکم ندادیم، خامنه‌ای هم گلایه کرد، اما گوش ندادند و گفتند همان است، این نظام اگر بخواهد درست باشد باید همه (باندهای نظام) حضور داشته باشند، به پیر، به پیغمبر اینطوری درست نمی‌شود.

 ما بلد نیستیم بر اساس یک شاخص و ترازو حکم بکنیم، این گلایه‌ای است که من از شورای نگهبان دارم، شخصیت انسان‌ها را خرد می‌کنند.

طعنه و تمسخر روزنامهٔ حکومتی شرق: کاندیداها به‌طور صریح بگویند موضع آنها چیست؟ آیا می‌خواهند با گروگان‌گیری خارجیان خزانهٔ ارزی را پر کنند؟ آیا با تور ماهی‌گیری می‌خواهند زیردریایی بیگانگان را تور کنند؟ آیا حاضرند به‌جای کلی‌گویی اسامی آن ۳برادر معروف که ۲۵۰هزار میلیارد بیت‌المال را غارت کرده‌اند، افشا کنند؟


خباز، از مهره‌های حکومتی: تأثیر مناظره اول در باز کردن یخ انتخابات اندک بود (خبرگزاری حکومتی ایلنا)

روزنامهٔ حکومتی اعتماد: چرا انتخابات شخص دوم نظام اهمیت خویش را از دست داده و از دغدغهٔ مردم خارج شده؟ چون ۴ انتخابات اخیر به‌جای حل مسائل، برای کثیری از مردم یأس، سرخوردگی، اضطراب، افسردگی و ناکامی به‌همراه آورده است. مردم فکر می‌کنند شرکت در انتخابات فایده‌ای ندارد.

 

حمله آخوند سلیمی به همتی 

آخوند سلیمی در جلسه علنی امروز مجلس ارتجاع با حمله به همتی نامزد سیرک انتخابات گفت: «می‌گویند قیمت‌گذاری دستوری امکان ندارد باید تورم را کنترل کرد فبها تورم مولود نامشروع تصمیم چه کسی هست کدام رئیس بانک مرکزی نقدینگی را به سه هزار و ۸۰۰هزار هزار میلیارد تومان رساند؟ کدام رئیس بانک مرکزی هزاران میلیارد تومان پول بدون پشتوانه چاپ کرد؟ کدام رئیس بانک مرکزی ۵۵میلیارد دلار ارز ۴۲۰۰ ای را در سه سال گذشته به عده‌یی خاص اعطا کرد؟ کدام رئیس بانک مرکزی عمده تسهیلات بانک مرکزی را به نور چشمی‌های شمال شهرنشین اعطا کرد؟» (خبرگزاری مجلس رژیم ۱۸خرداد)

نزاشتی سوالم رو بکنم

 

شکاف بین مردم و دولت عمیق‌تر شده

روزنامه حکومتی ستاره صبح در شماره امروز سه‌شنبه ۱۸خرداد خود نوشت: رفتار طبقات اجتماعی نسبت به گذشته متفاوت و غیرقابل پیش‌بینی شده است. طبقه ضعیف جامعه به اندازه‌ای نحیف و لاغر شده که با بی‌تفاوتی و ناامیدی به آینده نگاه می‌کند و از انگیزه کافی برای حضور در انتخابات برخوردار نیست. این طبقه به مرحله حفظ بقا رسیده و به همین دلیل در چنین شرایطی نمی‌تواند به دغدغه‌های مدنی و سیاسی فکر کند...

طبقه متوسط به این نتیجه رسیده که تغییر رئیس جمهور در ایران راه‌حل نیست و تا زمانی که برخی از رویکردهای ساختاری تعدیل و ترمیم نشود نمی‌توان نسبت به بهبود وضعیت زندگی مردم امیدوار بود.

از سوی دیگر طبقه مرفه جامعه... نسبت به حضور در انتخابات بی‌تفاوت شده است و ترجیح می‌دهد در زمینی بازی نکنند که سود و منفعتی برای آنها به همراه نداشته باشد...

با افزایش آگاهی جامعه نمی‌توان انتظار رفتاری مانند گذشته از مردم در انتخابات داشت. اتفاقاتی در سال‌های اخیر در کشور رخ داده که شکاف بین مردم و دولت را بیشتر کرده و این شکاف روزبه‌روز عمق بیشتری پیدا می‌کند که به کاهش مشروعیت منتهی خواهد شد.

 

 کسادی نمایش انتخابات و اعتراف باند غالب و مغلوب: نه موجی ایجاد شد و نه جامعه تکان خورد

در حالی که کمتر از دو هفته به نمایش انتخابات ریاست‌جمهوری رژیم آخوندی مانده؛ روزنامه‌های حکومتی وابسته به هر دو باند غالب و مغلوب رژیم با آه و فغان از کسادی این نمایش؛ دیگری را مورد حمله قرار داده و مقصر این شرایط می‌دانند.
روزنامه ابتکار وابسته به باند مغلوب در مقاله‌ای به تاریخ سه‌شنبه ۱۸خرداد نوشت: «آنچه سبب شده که به‌رغم شعارها و وعده‌های رنگارنگ نامزدهای انتخاباتی، افکار عمومی آن را باور نکند، در وهله نخست برخی وعده‌هایی نیست که از کمترین استدلال منطقی، علمی و واقعی برخوردارند. تجربه ادوار انتخابات گذشته چنین آموخته است».
روزنامه فرهیختگان وابسته به باند غالب نیز در مقاله‌ای به همین تاریخ، رقیب را مقصر دانسته و می‌نویسد: «طیفی از جامعه به‌دلیل نارضایتی از وضع موجود... دیگر تمایلی برای حضور در انتخابات و مشارکت برای تعیین رئیس‌جمهور سیزدهم ندارند. کار مشکلی است بتوان در فرصت ۱۰روزه تا انتخابات اقدامی انجام داد تا این قشر از مردم پای صندوق‌های رأی بیایند. مسائل مربوط به اداره کشور اعم از مسائل معیشتی، مسأله تورم، اشتغال و امثالهم است که آنها را به‌شدت متأثر کرده و نوعی واگرایی در این قشر از مردم ایجاد شده تا بخواهند در انتخابات شرکت کنند. اگر این دلایل را دلیل اصلی بدانیم متوجه می‌شویم کار چقدر سخت است و شاید بتوان گفت نشدنی است که بخواهیم این مسیر را بازگردیم».
از سویی دیگر در حالی که روزنامه جوان وابسته به سپاه پاسداران در تلاشی عاجزانه سعی در سرخ نگه‌داشتن صورت خود با سیلی کرده و در مقاله‌ای در همین روز مدعی می‌شود که مناظره اول مشارکت را تکان داده و می‌نویسد: «مشارکت پایین دغدغه هر دو جناح سیاسی کشور شده است!... برخی نظرسنجی‌ها نشان داده است که این دغدغه هر دو جناح بعد از مناظره اول، تکانی به خود داده است، هر چند میزان آن زیاد نبوده است».

روزنامه‌های اعتماد و آفتاب یزد مجبور به اعتراف شده و می‌نویسند پس از مناظره اول نه موجی ایجاد شد و نه جامعه تکان خورد. روزنامه اعتماد در همین روز نوشت: «‌در حالی‌که کمتر از دو هفته به انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم مانده است، به گواه نظرسنجی‌ها و جو حاکم بر جامعه فضای سردی بر آن حاکم است، که اولین مناظره تلویزیونی هم هنوز نتوانست یخ آن را آب کند».

و روزنامه آفتاب یزد نیز در مقاله‌ای با کنایه طنزآمیز به مناظره در مقاله‌ای تحت عنوان «شومن به جای تئوریسین» نوشت: «نوک پیکان قلمم متوجه هر دو جریان است. برحسب اطلاع بنده و برخلاف پروپاگاندای همین شومن‌ها، میزان رأی کاندیداها پس از برگزاری مناظره نخست تغییر چندانی نکرده است. یعنی نه موجی ایجاد شد و نه جامعه تکان خورد».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/09fc9c49-d8f3-404a-a197-0cf7eb2987ed"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات