728 x 90

زندانیان سیاسی,

باز گرداندن زندانی سیاسی محمد صدیق کبودوند از بیمارستان به زندان در بیست وهشتمین روز اعتصاب غذا

-

محمد صدیق کبودوند زندانی سیاسی کرد
محمد صدیق کبودوند زندانی سیاسی کرد
محمد صدیق کبودوند که از نوزدهم اردیبهشت در اعتراض به احکام ظالمانه و شرایط غیرانسانی زندان در اعتصاب‌غذا به‌سر می‌برد پس از وخامت حالش و انتقال به بیمارستان، با وضعیت وخیمی به زندان برگردانده شد.

وی که از دهم تیر ماه 1386 به اتهام اقدام علیه امنیت ملی از طریق تشکیل و اداره سازمان دفاع از حقوق‌بشر کردستان به ده سال زندان و از بابت تبلیغ علیه رژیم آخوندی از طریق ارتباط و مراوده با سازمانهای بین‌المللی حقوق‌بشر و ارتباط و مکاتبه با شخص کوفی عنان دبیرکل وقت سازمان ملل‌متحد و گفتگو با رسانه‌های عمومی به یک سال زندان دیگر محکوم گردیده بود در تاریخ چهارم خرداد 1395 در بیدادگاههای رژیم به‌ریاست دژخیم مقیسه مجدداً به اتهام فعالیت تبلیغی علیه نظام محاکمه شد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/09f0ede9-1b53-46b7-aa1b-e601c97bd96c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات