728 x 90

ژنرال کلارک در مصاحبه با نیوزمکس: گذار از تظاهرات به مقاومت مسلحانه برای سرنگونی حتمی رژیم آغاز شده است

ژنرال وسلی کلارک، فرماندهٔ نیروهای ناتو در اروپا ۱۹۹۷-۲۰۰۰
ژنرال وسلی کلارک، فرماندهٔ نیروهای ناتو در اروپا ۱۹۹۷-۲۰۰۰

ژنرال وسلی کلارک، فرماندهٔ نیروهای ناتو در اروپا ۱۹۹۷-۲۰۰۰، در مصاحبه با تلویزیون نیوزمکس گفت: هزاران نفر اینجا در حال تظاهرات هستند و مقاومت خود را در برابر رژیم تهران نشان می‌دهند.

آنها هواداران مجاهدین خلق و شورای ملی مقاومت ایران، تحت هدایت خانم رجوی هستند. او برنامه ۱۰ ماده‌ای برای دموکراسی در ایران دارد. این یک گذار دموکراتیک عالی است. آزادی در ایران توسط این مردم و میلیون‌ها نفر در ایران به‌دست می‌آید که این رژیم را نمی‌خواهند. این بخشی از گذار از تظاهرات صرف به مقاومت مسلحانه. برای سرنگونی حتمی رژیم است. این کاری است که باید انجام شود.

تلویزیون نیوزمکس گزارش دیگری از تظاهرات ایران آزاد در واشنگتن خاطرنشان کرد:

امروز با فعالانی صحبت کردم که در واشنگتن دی‌سی. بسیاری از آنها توسط رژیم ایران مورد آزار قرار گرفته‌اند یا خانواده‌شان زندانی یا کشته شده‌اند. آنها می‌گویند وضعیت در ایران وخیم است. سپاه و نیروهای امنیتی در حال تشدید هدف قرار دادن مخالفان سیاسی هستند. آنها می‌گویند اخیراً زندانیان سیاسی مقاوم به طرز وحشیانه‌ای سرکوب شده‌اند، من جمله با افزایش اعدام‌ها.

آناهیتا سامی به تلویزیون نیوزمکس گفت: ما اینجا هستیم تا به افزایش بی‌سابقه اعدامها که در ایران انجام می‌شود اعتراض کنیم. به‌ویژه اعدام زندانیان سیاسی. ما پیام‌ها و ویدئوهای آنها را در زندان دیده‌ایم، که سرود می‌خوانند. دیدن این ویدئوها به ما قدرت می‌دهد تا مبارزه برای ایرانی آزاد را ادامه دهیم.

یلدا بلورچی نیز گفت: رژیم ایران از جنگ برای سرکوب به‌ویژه در زندانها استفاده می‌کند و هرکس جرأت اعتراض کند، فوراً بازداشتش کرده و زندانی می‌کند.

تلویزیون فاکس محلی در گزارشی از تظاهرات ایران آزاد در واشنگتن گفت: ایرانیان در واشنگتن علیه رژیم ایران و برای صلح تظاهرات کردند. تظاهرات نزدیک ساختمان کنگره به‌دلیل افزایش اعدامها در ایران آغاز شد. معترضان خواستار تغییر رژیم و برقراری یک حکومت مبتنی بر جدایی دین از دولت و دموکراتیک شدند و بازگشت به سلطنت را رد کردند.

تلویزیون سی.بی.اس: هزاران نفر در واشنگتن دی‌سی برای پایان دادن به خشونتی که توسط رژیم ایران انجام می‌شود تجمع کردند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/014d4a72-169d-4cdc-8ce2-06d89c680a10"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات