نمایشگاه ویژه در اشرف۳
با تصاویر مجاهدان جانباخته
تصاویری اعتراضات ضدحکومتی در ایران
و تصاویری از شکنجه و جنایت در زندانهای رژیم
مجاهدین خلق میگویند
در سال۱۳۶۷ بیش از ۳۰هزار تن در زندانهای رژیم قتلعام شدند
گزارش تلویزیون ام.سی.ان. آلبانی دربارهٔ اشرف۳:
تلویزیون ام سی ان آلبانی گزارشی درباره اشرف۳ تهیه و پخش کرد و با شماری از مجاهدین ساکن اشرف درباره سالهای نبرد مجاهدین با رژیم آخوندی و توطئههای رژیم به گفتگو پرداخت.
تلویزیون ام سی ان آلبانی در این گزارش گفت: در ابتدا، مجاهدین در حومهٔ شهر تیرانا بودند، تا اینکه در سال۲۰۱۷، دولت بهآنها اجازهٔ ساخت مجتمع مسکونی در مانز دورس را داد. در کمتر از یک سال، با همکاری مهندسان، معماران و برقکاران کمپ، آنها توانستند اشرف۳ را بسازند. در حال حاضر در پنجمین سال اقامت خود در این کمپ، رابطهیی بسیار دوستانه با شهروندان آلبانی و همسایگان خود در مانز ایجاد کردهاند.
مجاهدین معاینات پزشکی را برای ساکنان آن منطقه انجام داده و عینکهای طبی رایگان را نیز برای کسانی که بهآن نیاز داشتند، اهدا کردهاند.
اشرف۳ نمایی از یک شهر منظم را ارائه میدهد.
بههر یک از اعضای مجاهدین که در کمپ زندگی میکنند، وظیفهیی داده شده که بخشی از فعالیتهایی است که مجاهدین خلق برای مقابله با آنچه آنها «رژیم ایران» توصیف میکنند انجام میدهند.
تلویزیون ام سی ان آلبانی در این گزارش افزود: اعضای مجاهدین خلق بهعنوان مخالفان حکومت فعلی در ایران شناخته میشوند. اما حکومت تهران آنها را تروریست میداند.
بیش از پنج دهه از تأسیس جنبش مجاهدین خلق میگذرد که بهعنوان مخالف رژیم شاه در ایران آغاز شد و یکی از اصلیترین نیروهای انقلاب۱۹۷۹ در ایران بود که شاه را از قدرت برکنار کرد. اما پس از آن، آنها با استقرار خودکامگی مذهبی در ایران مخالفت کردند و بنابراین در معرض تعقیب و زندان قرار گرفتند.
یک نمایشگاه ویژه در کمپ اشرف، تصاویری از اعضای مجاهدین جانباخته، تصاویری از اعتراضات ضد رژیم و همچنین این اقدامات از زندانهای (رژیم) ایران را ارائه میدهد.
بهگزارش عفو بینالملل، بر اساس فرمان رهبر (ولیفقیه رژیم) ایران، هزاران مخالف سیاسی در حال بازداشت در ایران بهصورت غیرقانونی اعدام شدند. مجاهدین خلق میگویند تعداد اعدامشدگان بیش از ۳۰هزار نفر است.
بهدلیل آزار و اذیت، اعضای مجاهدین مجبور بهمهاجرت، عمدتاً به عراق شدند. پس از حمله بهعراق، ارتش ایالات متحده امنیت شهر اشرف را برعهده گرفت و مجاهدین را طبق کنوانسیون چهارم ژنو بهعنوان افراد حفاظتشده بهرسمیت شناخت. اما در سال۲۰۰۹، این کمپ تحت کنترل دولت عراق قرار گرفت و آنها شروع بهحمله کردند.
ما در مرکز یادبودی هستیم که اعضای مجاهدین در اینجا در کمپ اشرف ساختهاند. بر روی این دیوارها، نام مکتوب افرادی وجود دارد که بهگفتهٔ مجاهدین خلق در مبارزه با رژیم ایران شهید شدهاند.
بهطور سالانه گردهماییهایی با مشارکت شخصیتهای بینالمللی برگزار میشود، مانند گردهمایی پاریس در سال۲۰۱۸ که ۱۰۰۰۰۰نفر در آن شرکت کردند، گردهمایی دیگر در آلبانی در سال۲۰۱۹ و آخرین گردهمایی در سال۲۰۲۱ بود با پیامها و سخنرانیهای بیش از ۳۰سناتور (و نماینده کنگره) آمریکا و ۱۰۲۴ شخصیت در حمایت از مقاومت ایران.
در همین حال امسال در فوریه، در کنگرهٔ آمریکا، قطعنامهیی ارائه شد که از خواست مردم ایران برای آزادی و دموکراسی حمایت میکرد. در ۲۰ سپتامبر۲۰۲۱، مایک پومپئو، هفتادمین وزیر امور خارجهٔ آمریکا گفت که از حسابرسی از رئیسجمهور (رژیم) ایران بهخاطر قتلعام سال۶۷ حمایت میکند.
بهنظر میرسد که همهٔ این جنبشها برای اعضای مجاهدین در آلبانی نوید بخش است.
بهطور واقعی در داخل ایران هم مردم بهمجاهدینی که در آلبانی هستند امید بستهاند. (تلویزیون ام.سی.ان آلبانی ۲۷مهر۱۴۰۰)