728 x 90

کنفرانس آنلاین نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین - گابریلا موراوسکا استانسکا، برنهارد دال دروپ، کاتارینا لندگراف، لوکاس کوهلر، کلاوس دیتر گروهلر

کنفرانس آنلاین نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین
کنفرانس آنلاین نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین

حمایت از قیام و کانون‌های شورشی

کنفرانس آنلاین نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین

کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد

و اتحادیه جوامع ایرانی در آلمان

به‌مناسبت سالگرد قیام آبان

فراخوان سخنرانان به حسابرسی از رژیم آخوندی

به‌خاطر کشتار ۱۵۰۰تن در قیام آبان ۹۸

سخنرانیهای گابریلا موراوسکا استانسکا - معاون سنای لهستان

و نمایندگان مجلس فدرال آلمان: برنهارد دال دروپ، کاتارینا لندگراف

کلاوس دیتر گروهلر و دکتر لوکاس کوهلر

قسمت دوم

  • گابریلا موراوسکا استانسکا - معاون سنای لهستان

مریم رجوی تمام اندیشه‌های خود در رابطه با برابری جنسیتی را در عمل پیاده کرده است. او بانویی است با شجاعتی فوق‌العاده که برای همهٔ ایرانیان نقش انگیزاننده داشته است.

  • برنهارد دال دروپ - نماینده پارلمان فدرال آلمان

ما هم‌چنان در کنار کسانی هستیم که به مبارزه برای آزادی و دموکراسی در ایران ادامه می‌دهند.

  • کاتارینا لندگراف -نماینده مجلس فدرال آلمان

مریم رجوی همه ما را به نیاز برای مشارکت زنان در رهبری سیاسی متقاعد می‌کند. از این طریق او راه بسیاری از زنان را در جنبش خود هموار کرده است. برابری بین زن و مرد تضمینی برای دموکراسی پایدار در هر کشور است

  • دکتر لوکاس کوهلر- نماینده پارلمان فدرال آلمان

ما در کنار شما هستیم تا با حمایت شما نقض حقوق‌بشر متوقف شود و کشوری مبتنی بر قانون اساسی آزادمنشانه برپا گردد.

  • کلاوس دیتر گروهلر - نماینده مجلس فدرال آلمان

قیام شهروندان خشمگین در صدها شهر ایران کل جهان را متعجب کرد این قیام نشانه واضحی از سوی نسل جوان بود که رژیم آخوندی را نمی‌خواهند.

گابریلا موراوسکا استانسکا - معاون سنای لهستان

دوستان عزیز مایه افتخار من است که امروز در رابطه با چنین موضوع مهمی صحبت کنم.

به‌عقیدهٔ بسیاری از کارشناسان، مذهب یکی از دستاویزهای اصلی برای نقض حقوق اساسی بشر در رابطه با زنان و دختران و هدف قرار دادن آنها با خشونت وحشیانه است. بنیادگرایان مذهبی بر سیستم حقوقی تأثیر گذاشته‌اند.

سرکوب زنان ایران همواره مایهٔ نگرانی جدی بوده است. آنها به‌طور سیستماتیک توسط رژیم مذهبی حاکم بر ایران سرکوب شده‌اند. خشونت علیه زنان در ایران متفاوت از سایر کشورها است. زیرا این خشونت توسط قانون مجاز شمرده شده و ترویج می‌شود. بنابه‌گزارشات مربوط به‌ایران سالانه صدها زن ایرانی در به‌اصطلاح قتلهای ناموسی کشته می‌شوند.

گزارش سازمان ملل حاکی از آن است که نزدیک به‌سی درصد از کل پرونده‌های قتل در ایران، مربوط به‌قتل ناموسی زنان و دختران است. به‌گفتهٔ مجمع اقتصاد جهانی در سال۲۰۱۷ حکومت ایران جزو شش کشور اول جهان در نابرابری جنسیتی بود.

عدد ۲۳، شمار محدودیت‌هایی است که در سیستم قضایی رژیم ایران برای زنان متأهل وجود دارد. درخواست گذرنامه، سفر به‌خارج از خانه، انتخاب محل سکونت و بسیاری امور دیگر که برای ما به‌عنوان وجوه عادی زندگی روزمره تلقی می‌شوند. زنان در انتخاب و انجام مشاغل معادل مردان نیستند. تبعیض مبتنی جنسیت هنوز واقعیت دارد. بر طبق قوانین مدنی رژیم ایران، اگر مردی اشتغال همسرش را علیه منافع خانواده یا غرور خود بداند می‌تواند مانع آن شود. زنان از حمایت قانونی در برابر خشونت خانوادگی یا آزار جنسیتی برخوردار نیستند.

در سیستم حقوقی رژیم ایران، قوانین ضدتبعیض یافت نمی‌شود. بر طبق یک گزارش عفو بین‌الملل، عدم احترام به‌حقوق بشر بسیار بدتر شده است... .

در گزارش اخیر کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، رفتار غیرانسانی با زنان در زندانهای ایران، شوکه‌کننده است. بحث بر سر بدرفتاری با یک یا دو زندانی نیست. بحث بر سر قساوت سیستماتیکی است که برای ایجاد فشار بیشتر به‌خصوص بر روی زندانیان سیاسی اعمال می‌شود.

آنچه بسیار انگیزاننده است این است که زنان ایرانی تا امروز تسلیم نشده‌اند. زنان نقش کلیدی در تمامی اعتراضات ضد رژیم ایفا می‌کنند. آنها در برابر دشمنانشان، در زندانها، در خیابان‌ها و همه جا قوی هستند و از هر فرصتی برای رویارویی با سیاست‌های زن‌ستیزانهٔ رژیم استفاده می‌کنند.

در اعتراضات نوامبر ۲۰۱۹ (آبان ۱۳۹۸) بیش از ۱۵۰۰ اعتراض کننده از جمله ۴۰۰زن به‌قتل رسیدند. این عدد به‌خودی خود گویا است. هزاران تن دیگر طی اعتراضات دستگیر شدند و هنوز تحت شکنجه یا در انتظار مرگ قرار دارند. آنها سایرین را به‌شکستن سکوت و بیان نارضایتی خود تشویق می‌کنند.

صدای زنان در فریاد شعارهای ضد رژیمی در هر اعتراضی غالب است. زنان همه جا حضور دارند و همین شجاعت، برای ایستادگی در برابر دیکتاتوری مذهبی لازم است.

ولی چرا زنان ایران از چنین قدرتی برخوردارند؟ ایران دارای جنبش مقاومتی است که یک زن، رئیس‌جمهور آن است مریم رجوی که برایش احترام بسیار قائلم.بیش از ۵۰درصد اعضای شورای ملی مقاومت ایران را زنان تشکیل می‌دهند.مریم رجوی تمام اندیشه‌های خود در رابطه با برابری جنسیتی را در عمل پیاده کرده است. او بانویی است با شجاعتی فوق‌العاده که برای همهٔ ایرانیان نقش انگیزاننده داشته است. به‌ویژه زنان ایران که برای آزادی، حقوق‌بشر، دمکراسی و عدالت اجتماعی و مهمتر از همه، برابری جنسیتی تلاش می‌کنند.

تحت رهبری او، زنان در مقاومت ایران نه فقط به برابری جنسیتی دست یافته‌اند بلکه مواضع رهبری کنندهٔ این جنبش دموکراتیک عظیم را تصدی کرده‌اند. بنابراین مریم رجوی و زنان جنبش او به‌الگوها و منابع واقعی انگیزش برای میلیونها زن ایران تبدیل شده‌اند.

سخنانم را با اعلام حمایت تام و تمام خود از آلترناتیو قدرتمند و دموکراتیک اعلام می‌کنم. من از طرح ده ماده‌یی خانم رجوی برای یک ایران آزاد حمایت می‌کنم، جایی که هیچ زن یا دختری از چنان سیاست‌های غیرانسانی رنج نخواهد برد.

در قرن بیست و یکم، رهبران زن توانایی حکمرانی بهتر از مردان را در شرایط بحرانی‌یی مثل پاندمی بارز کرده‌اند. نمونه‌های نیوزیلند، فنلاند یا آلمان را پیش رو داریم. وظیفه و مسئولیت ما به‌عنوان سیاستمداران این است که نبرد برای حقوق زنان را تشدید کنیم. نه فقط به‌خاطر این‌که برابری جنسیتی یکی از سنگ بناهای تمدن ما است، بلکه به‌خاطر این‌که وقتی حقوق زنان نقض می‌شود تمام جهان متضرر می‌گردد.

برنهارد دال دروپ - نماینده پارلمان فدرال آلمان

سلام به‌همه،

خوشحالم که تعداد زیادی از شما در مقابل پارلمان فدرال آلمان در اینجا جمع شده‌اید و بسیاری به‌صورت آنلاین ناظر مراسم امروز هستید. چرا که همهٔ ما آنچه را که در نوامبر ۲۰۱۹ در ایران اتفاق افتاد به‌یاد داریم، هنگامی که مردم علیه ظلم و برای آزادی و تساهل در برابر رژیم به‌پا خاستند. رژیم پاسخ آنها را با نه با گفتگو بلکه با خشونت داد.

پاسخ رژیم ۱۵۰۰ کشته و هزاران دستگیری بود. اعدام یک ورزشکار معروف، نوید افکاری در واقع اوج خشونت بود. ما به‌یاد کسانی هستیم که داغدارند و رنجها کشیده‌اند.

اما ما هم‌چنان در کنار کسانی هستیم که با ابراز همبستگی به‌مبارزه برای آزادی و دموکراسی در مقابل تحقیر انسان در ایران ادامه می‌دهند و بسیار امیدوارم که اتحادیهٔ اروپا از طریق سازمان ملل متحد فشار زیادی بر رژیم ایران وارد کند تا اولاً این اقدامات متوقف شوند و ثانیاً این کشور هر چه بیشتر به سمت دموکراسی و حقوق‌بشر حرکت کند.

شما می‌توانید روی همبستگی من حساب کنید. بهترین‌ها را برایتان آرزومندم.

کاتارینا لندگراف -نماینده مجلس فدرال آلمان

دوستان عزیز ایرانی،

زنان فداکار عزیز در اشرف۳،

خواهران عزیز ایرانی که اکنون در سراسر جهان زندگی می‌کنید.

من از مجلس فدرال آلمان به شما سلام می‌کنم.

یک سال پس از اعتراضات مردمی در نوامبر ۲۰۱۹، نگاهی به اوضاع ایران می‌اندازیم. با همه تحولات کنونی در ایران، نقش فعال زنان هر ناظری را متحیر می‌کند. مشارکت قوی شما در اعتراضات مردمی و مقاومت‌تان در زندانهای بدنام رژیم زن‌ستیز آخوندها در ایران قابل تحسین است. من شما را در جلسات مختلف مقاومت ایران دیده‌ام. شما واقعاً صدای زنان مظلوم در ایران هستید.

من برای این واقعیت احترام زیادی قائلم که شما، به‌عنوان زنان رهایی یافته، مسئولانه هدایت بزرگترین جنبش مقاومت ایران را برعهده‌دارید.

می دانم که خصومت با زنان در ایران نهادینه و قانونی شده است. این باور نکردنی است که تنها ۲۷نهاد رسمی برای سرکوب زنان دائر شده‌اند. طبق گزارشهای معتبر، تقریباً ۱۱۰زن در دوره روحانی اعدام شده‌اند. اخیراً یک عکاس و فیلمساز به‌دلیل ساختن مستندی در مورد اسیدپاشی علیه زنان به زندان افتاد. یا با حکم دادگاه اجازه کار یک خانم دکتر لغو شده است به‌دلیل این‌که شوهر وی مخالف اشتغال وی در این حرفه بوده است. قطعاً هزاران مورد از این موارد در جامعه تحت حکومت بنیادگرایان مذهبی وجود دارد.

من بسیار خوشحالم که در مارس ۲۰۱۰ در برلین طی یک جلسه با عنوان «زنان، نیروی تغییر در ایران» با رئیس‌جمهور مریم رجوی دیدار داشتم. من خانم رجوی را زنی قوی یافتم که با وجود همه رنجهایی که تجربه کرده است، الهام‌بخش جنبش زنان در همه جا است.

او یک طرح ده ماده‌ای در مورد حقوق زنان تدوین کرده است. او فقط یک زن در رأس [یک جنبش] نیست، بلکه همه ما را به نیاز برای مشارکت زنان در رهبری سیاسی متقاعد می‌کند. از این طریق او راه بسیاری از زنان را در جنبش خود هموار کرده است. باید بگویم که برابری بین زن و مرد تضمینی برای دموکراسی پایدار در هر کشور است و ما باید در آلمان نیز روی این موضوع کار کنیم.

من به‌عنوان یک مسیحی و مادر ۴ فرزند و ۹ نوه، به آینده‌ای امیدوارم که همه مسلمانان، مسیحیان، بوداییها و پیروان سایر ادیان بتوانند در کنار هم زندگی مسالمت‌آمیزی داشته باشند. از این‌رو حضور زنانی مانند شما که به یک اسلام بردبار اعتقاد دارید بسیار مهم است. این گزینه جایگزین اسلام بنیادگرا است و این پاسخی واضح به بنیادگرایان وحشی است که خون‌ریزی را به نام خدا توجیه می‌کنند.

من خودم را در اشرف در آلبانی در کنار ۱۰۰۰زن احساس می‌کنم و بسیار متأسفم که به‌دلیل پیشرفت کرونا نمی‌توانیم با همدیگر دیدار حضوری داشته باشیم.

من از تعهد شما بسیار قدردانی می‌کنم. برای یک ایران آزاد مرا در کنار خود بدانید.

سلامت بمانید.

دکتر لوکاس کوهلر- نماینده پارلمان فدرال آلمان

من لوکاس کوهلر دبیرکل حزب دموکرات‌های آزاد در بایرن و عضو پارلمان آلمان هستم.

اوضاع در ایران متلاطم است. به‌کارگیری مجازات اعدام، آن هم به‌مشمئز کننده‌ترین اشکال از جمله سنگسار، به‌نظر من کاملاً مردود است و باید محکوم شود. مجازات اعدام نمی‌تواند بخشی از حکومت کارآمد باشد. اما سایر موارد نقض حقوق‌بشر نیز قابل توجه است. تبعیض، بازداشت خودسرانه، به بند کشیدن رسانه‌ها و آزادی بیان، همه مواردی هستند که ما علیه آنها هستیم و بایستی قاطعانه در برابرشان موضع بگیریم.

اما من هم‌چنین معتقدم که ما به‌عنوان آلمان، و نیز به‌عنوان اتحادیهٔ اروپا باید در کنار یکدیگر از جامعه مدنی در ایران در برابر نقض حقوق‌بشر دفاع کنیم. در این میان البته تعهد جوانان، چه در ایران و چه در آلمان از اهمیت فوق‌العاده‌یی برخوردار است. به‌همین دلیل ما در کنار شما هستیم تا با حمایت شما نقض حقوق‌بشر متوقف شود و کشوری مبتنی بر قانون اساسی آزادمنشانه برپا گردد.

ما از شما حمایت می‌کنیم.

کلاوس دیتر گروهلر - نماینده مجلس فدرال

روز به‌خیر

کنفرانس آنلاین شما به‌مناسبت سالگرد قیام در نوامبر ۲۰۱۹ در ایران برگزار می‌شود. قیام شهروندان خشمگین در صدها شهر ایران که در آن زمان کل جهان را متعجب کرد و به‌عنوان یک نشانه واضح، به‌خصوص از سوی نسل جوان در جامعه درک شد که نمی‌خواهد رژیم آخوندی را به‌طور دائمی بپذیرند.

این قیام بیش از ۱۵۰۰ شهید داشت. رژیم واکنش شدیدی نشان داد زیرا متوجه شد که میل به آزادی در حال افزایش است. هر روز تعداد بیشتری از مردم در ایران احساس فریب خوردن و باختن آینده شخصی خود را دارند. این احساس در بین جوانان، به‌ویژه زنان در حال گسترش است. حاکمیت قانون، آزادی، مشارکت سیاسی، کثرت‌گرایی، آزادی عقیده، مطبوعات و آزادی دین حقوقی جهان‌شمول هستند که بیش از ۴۰سال از مردم ایران دریغ شده‌اند. رژیم سعی می‌کند با خشونت، شکنجه، سرکوب و اعدام به‌حکومت خود ادامه دهد. به‌گزارش عفو بین‌الملل بسیاری از تظاهر کنندگان تهدید به‌مجازات اعدام شده‌اند. جهان آزاد مجاز نیست و ما مجاز نیستیم که روی برگردانیم.

جامعهٔ جهانی باید برای افشای نقض حقوق‌بشر که تا امروز در ایران صورت گرفته تلاش کند تا از جنایات بعدی در آینده جلوگیری کند. این همان چیزی است که من می‌خواهم از آن دفاع کنم و خوشحالم که وقتی صحبت از مجازات اعدام در ایران و صحبت از آزادیست، هم‌چنان در کنار شما هستم. برای شما یک کنفرانس موفق آرزو می‌کنم و آینده‌ای بدون رژیم آخوندی برای ایران.

ادامه دارد

کنفرانس آنلاین نمایندگی شورای ملی مقاومت در برلین و کمیته آلمانی همبستگی برای ایران آزاد در سالگرد قیام آبان ـ ۲۸آبان۹۹

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/28d689b6-4b26-4d96-832f-93f8711c8570"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات