728 x 90

کرونا در جهان و تمدید محدودیتها در شماری از کشورها

کرونا در جهان
کرونا در جهان

به گزارش خبرگزاری فرانسه روز چهارشنبه ۷خرداد، دولت آلمان قوانین حفظ فاصله فیزیکی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا را تا ۹تیرماه آینده تمدید کرد. این در حالی است که آمار قربانیان کرونا در آلمان بسیار کمتر از دیگر کشورهای اصلی اروپایی بوده است. در بیانیه مشترک دولت فدرال و دولتهای ایالتی گفته شده است این موفقیت مرهون تدابیر حفظ فاصله فیزیکی و بهداشتی بوده است.

نخست وزیر مغولستان نیز روز چهارشنبه اعلام کرد اعمال مقررات قرنطینه در این کشور تا زمان کشف واکسن ویروس کرونا، ادامه خواهد داشت . مغولستان که دارای مرزهای مشترک با روسیه و چین است از اسفند۹۸ جزو اولین کشورهای جهان بود که برای مقابله با شیوع کرونا اقدام به بستن مرزهای خود با دیگر کشورها کرد.

خبرگزاری بلومبرگ نیز روز چهارشنبه گزارش داد که مقامات شهر ووهان چین مرکز اولیه شیوع ویروس کرونا، اعلام کردند در عرض ۱۲روز گذشته اقدام به آزمایش کرونا بر روی حدود ۷میلیون نفر از جمعیت این شهر کرده‌اند که منجر به شناسایی ۲۰۶مورد جدید شده است. تصمیم آزمایش گسترده، به‌دنبال شناسایی تعدادی موارد ابتلای جدید و نگرانی از از شیوع کرونا گرفته شده است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6eb92eed-337d-4807-9c93-875c57bc2e10"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات