روزنامه حکومتی ستاره صبح ۲۴فروردین در تشریح موقعیت حساس کنونی رژیم و منطقه با درج مطلبی از یک کارشناس حکومتی نوشت: با تقویت پیمانهای نظامی و امنیتی اسرائیل با شیخنشینها در خلیج فارس، حلقههای امنیتی نظام در منطقه محدودتر از قبل شده و سطح فشارهای آن کشورها در حال افزایش است. مسائلی نظیر کشتی ساویز، حملات به مواضع سوریه و حادثه اخیر در نطنز نشانگر همین موضوع است. ضمن آنکه حادثهیی که اخیراً در نطنز رخ داد، یک پیام دیگر هم دارد و آن پیام این است که متأسفانه سیستم دفاعی و امنیتی کشور در برابر خرابکاریهای خارجی از جمله حمله رژیم اسراییل به سایتهای هستهیی دچار مشکل است و این نقطهضعف بزرگ لازم است هر چه سریعتر جبران شود.
علی بیگدلی کارشناس حکومتی درباره مذاکرات برجام در وین گفت: «از آنجا که مشکلات معیشتی و اقتصادی به مردم ایران فشار میآورد، تیم دیپلماسی لازم است با کسب تکلیف از داخل، تمام توان خود را در حل مسأله برجام بگذارد. اگر نظام نتواند این مسأله را در موقعیت کنونی حل کند، بایدن نیز نتیجه میگیرد که باید به سمتوسوی دنیای اعراب و اسراییل بازگردد و فشارها به (رژیم) را افزایش خواهد داد. بنابراین پیشنهاد من این است که مقامات (نظام) در این مقطع حساس، انعطافپذیری بیشتری از خود نشان دهند. اینکه بگویند باید راستیآزمایی صورت گیرد، چنین چیزی اصلاً در متن برجام وجود ندارد و آمریکا نمیتواند تعهد دهد که برای مثال یک شرکت فرانسوی یا آلمانی بیاید در ایران سرمایهگذاری کند. این موضوعات به سیاستهای تجارت خارجی ایران و پذیرش برخی قواعد و مقررات بینالمللی مانند لوایح اف.ای.تی.اف نیز بستگی دارد و اینکه انتظار داشته باشیم کشورها به ایران تعهد همکاریهای تجاری شرکتها را بدهند، انتظاری خارج از مبانی علم سیاست است. بنابراین امید است که روز چهارشنبه که تیم دیپلماسی وارد دور جدیدی از مذاکرات احیای برجام در وین میشوند، با انعطافپذیری بیشتری دست به انجام مذاکره بزنند».
روزنامه حکومتی ستاره صبح درباره حادثه در تأسیسات اتمی نطنز نوشت: این نخستین بار نیست که انگشت اتهام حوادث و مسائلی از ایندست بهسوی اسراییل گرفته میشود. روز ۱۲تیر ۱۳۹۹ وقوع حادثهیی که منجر به از کار افتادن مرکز مونتاژ سانتریفوژهای پیشرفته نطنز شد، از سوی برخی رسانهها برعهده اسراییل دانسته شد. همچنین روز ۱۸فروردین امسال نیز حمله به کشتی ایرانی «ساویز» در دریای سرخ به اسراییل نسبت داده شد. محسن فخریزاده رئیس سازمان پژوهش و نوآوری وزارت دفاع نیز در ۷آذر ۱۳۹۹ در شهر آب سرد دماوند پس از انفجار یک خودرو بهوسیله شلیک یک تیربار که از راه دور کنترل میشد ترور شد. طی سالهای ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۰ طی عملیاتهایی که با چسباندن بمب مغناطیسی به خودروها صورت میگرفت، شخصیتها و دانشمندان برجسته هستهیی ایران از جمله دکتر مجید شهریاری، دکتر مسعود علیمحمدی، مصطفی احمدی روشن و داریوش رضایینژاد بهشهادت رسیدند که وزارت اطلاعات، موساد را یکی از عوامل آن معرفی کرد.