728 x 90

پیش‌دستی پسر یونسی وزیر اطلاعات خاتمی در شبکه ایکس؛ وقتی اتهام صهیونیستی‌شدن هم به پرونده‌ها اضافه می‌شود

متهم شدن پسر آخوند یونسی به جاسوسی
متهم شدن پسر آخوند یونسی به جاسوسی

حسن یونسی پسر آخوند یونسی وزیر اطلاعات خاتمی که مشکوک به نفوذی‌گری است، طبق رهنمود پدرش با انتشار یک پست در شبکه ایکس پیشدستی کرده و نوشته است معلوم شد به تقویت رژیم صهیونیستی هم متهم هستم!

توئیت حسن یونسی پسر آخوند یونسی

پسر آخوند یونسی وزیر سابق اطلاعات رژیم در دوره خاتمی اعلام کرد که با صدور دستور نظارت قضایی از سوی دادسرای تهران، به مدت سه ماه از فعالیت در فضای مجازی ممنوع شده است.

وی افزود: معلوم شد علاوه بر نشر اکاذیب و تبلیغ علیه نظام مقدس، به تقویت رژیم صهیونی (ستی) هم متهم هستم.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/7912bed0-bb23-4f88-a944-a1400bbbf5e6"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات