728 x 90

پیت هگست: حرف نهائی این است که رژیم ایران هرگز به بمب هسته‌یی دست نخواهد یافت

پیت هگست وزیر جنگ آمریکا
پیت هگست وزیر جنگ آمریکا

پیت هگست وزیر دفاع آمریکا در گفتگو با خبرنگاران گفت: حرف نهائی این است که ایران هرگز به بمب هسته‌یی دست نخواهد یافت، این یک موضوع حیاتی برای منافع ملی آمریکا است.

رژیم ایران می‌خواهد با مسائلی مانند تنگه هرمز بازی در بیاورد. آنها کنترلی بر آن ندارند؛ ما کنترل آن را در دست داریم. عملاً هیچ محموله‌ای از آنها از آنجا عبور نکرده است. محاصره ما خلل‌ناپذیر است.

با این حال، ما تقریباً هر شب شاهد عبور و مرور در سطحی معادل دوران پیش از جنگ هستیم، این را می‌توان در آمار حجم تردد مشاهده کرد.

هگست افزود: ایران باید تصمیم درست را بگیرد. اگر چنین نکند، رئیس‌جمهور تمام گزینه‌های لازم را روی میز خواهد داشت.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bc3c7c4e-b155-4f09-8d69-8cee12e8f2d4"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات