728 x 90

پاسدار قالیباف با انتقاد از «جنگ بی‌پایان» ارسال پیام برای آمریکا را تأیید کرد

پاسدار قالیباف
پاسدار قالیباف

پاسدار قالیباف، رئیس مجلس رژیم، با انتقاد از جریان‌هایی که کشور را به‌سمت «جنگ بی‌پایان» می‌برند، ارسال پیام و شروط رژیم به آمریکا از طریق میانجی‌ها را تأیید کرد.

قالیباف در نطق پیش از دستور خود گفت برخی «از جنگ سخن می‌گویند اما هیچ افق و سازوکاری برای پایان مقتدرانه آن ندارند». وی افزود این نگاه، با نفی هر گونه تعامل و دیپلماسی و بدون محاسبه مقدورات، کشور را به‌سمت «فرسایش و جنگ بی‌پایان» می‌برد.

رئیس مجلس ارتجاع گفت: «هم باید جنگید و هم مذاکره کرد».

قالیباف هم‌چنین تأکید کرد: «انتقال پیام‌ها و تبیین شروط ما از طریق میانجی‌ها با صراحت به طرف مقابل انجام شده است».

وی افزود تا زمانی که پیش‌شرط‌های رژیم اجرا نشود، «هیچ روزنه‌ای برای بازگشت به شرایط پیشین مذاکره و باز شدن تنگه هرمز وجود نخواهد داشت».

این اظهارات در حالی است که محسن رضایی، دبیر شورای عالی امنیت رژیم، روز ۲۸ شهریور از انتقال شروط تهران برای بازگشت به گفت‌وگوها و پایان جنگ با آمریکا از طریق میانجی‌های قطری و پاکستانی خبر داده بود.

رضایی گفت این شروط شامل پایان دادن به جنگ در تمامی جبهه‌ها، آزادسازی دارایی‌های مسدودشده رژیم و پایان دادن به محاصره دریایی است و افزود رایزنی‌ها با واسطه‌های قطری و پاکستانی ادامه دارد و تهران منتظر پاسخ دونالد ترامپ است.

رضایی هم‌چنین در اظهاراتی که رسانه حکومتی تابناک منتشر کرد، گفت: «ما دکترین هسته‌‌ی خود را تغییر نداده‌ایم، اما نمی‌دانیم در آینده چه اتفاقی خواهد افتاد». وی افزود تاکنون تصمیمی برای خروج از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌‌ای اتخاذ نشده و این موضوع به «رفتار واشنگتن» بستگی دارد.

اظهارات متفاوت مقام‌های رژیم درباره ادامه جنگ، مذاکره و شرایط خروج از بحران، در حالی مطرح می‌شود که همزمان تلاش برای انتقال پیام به آمریکا از طریق میانجی‌ها ادامه دارد.

در همین رابطه، محمد اسحاق‌دار، معاون نخست‌وزیر و وزیر خارجه پاکستان، در گفتگویی تلفنی با عراقچی، وزیر خارجه رژیم، بر اهمیت ادامه عرضه انرژی و عبور امن و سریع کشتی‌ها از آب‌راه‌های بین‌المللی تأکید کرد. وزارت‌خارجه پاکستان اعلام کرده است که پیامدهای وضعیت کنونی برای کشورهای در حال توسعه و زنجیره‌های تأمین جهانی ویرانگر است.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/8974782f-f91b-4027-9f0d-fb3299578e6e"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات