728 x 90

وزیر خارجه بلژیک: شناسایی کشور فلسطین در نشست سازمان ملل

پرچم فلسطین
پرچم فلسطین

ماکسیم بریفو، وزیر خارجه بلژیک با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ایکس، از شناسایی کشور فلسطین توسط این بلژیک در جریان نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل خبر داد.
وی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «بلژیک در جریان نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل متحد، کشور فلسطین را به‌رسمیت خواهد شناخت! هم‌چنین تحریم‌های سختگیرانه‌‌یی علیه دولت اسراییل اعمال خواهد شد».
این در حالی است که سخنگوی اتحادیه اروپا، سه‌شنبه ۱۱شهریور اعلام کرد که به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین به حمایت از راه‌حل دوکشوری کمک می‌کند و افزود که این بلوک به راه‌حلی عادلانه و همه‌جانبه برای مناقشه اسراییلی ـ فلسطینی متعهد است.
انور العنونی، سخنگوی کمیسیون اروپا، به «العربیه» گفت: «موضع ما روشن است؛ هیچ راه‌حلی جز راه‌حل دوکشوری وجود ندارد؛ یک کشور اسراییلی در کنار یک کشور فلسطینی مستقل، دموکراتیک، از نظر جغرافیایی پیوسته و قابل دوام، که در صلح و امنیت، مبتنی بر به‌رسمیت شناختن متقابل، با قدس به‌عنوان پایتخت آینده هر دو کشور، زندگی کند». العنونی هم‌چنین تأکید کرد که اتحادیه اروپا تلاش‌های خود را برای رسیدن به موضع اروپایی واحد بر پایه راه‌حل دوکشوری ادامه خواهد داد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/600a7960-80eb-4460-8e3c-3853cb1ecfbd"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات