روزنامه حکومتی ابتکار روز ۳۰آبان نوشت: بحران آب در پنج استان چهارمحال و بختیاری، لرستان، یزد، اصفهان و خوزستان به تنش آبی تبدیل شده است. از یکطرف حملات گاه و بیگاهی به تأسیسات انتقال آب از اصفهان به یزد شده است و از طرف دیگر مردم چهار محال و بختیاری، خوزستان و لرستان از اینکه آب از سرچشمهها به استانهای دیگر منتقل میشود شکایت دارند.
بخش عمده کشاورزان استان خوزستان از تابستان تاکنون موفق به کشت خود نشدهاند... این استان با بحران کمآبی مواجه است و در روزهای پایانی تیرماه و هفته اول مردادماه امسال اعتراضات گستردهیی در استان خوزستان در اعتراض به کمآبی و نبود آب برای کشاورزی صورت گرفت.
روزنامه حکومتی مستقل در همین روز نوشت: کجای دنیا صنایع آببَر و کشاورزی محتاج آب را به یزد و اصفهان و کرمان میبرند؟... مافیای آب و تونلهایش مانند جارو برقی به جان آبهای زیرزمینی افتادند. برای آنان نان داشت و برای ایران، آیندهای سیاه. حالا هم معاون اول و وزیر نیرو مقهور تجمعی میشوند که کارخانههای آببَر آن را انتظام بخشیدند و تغذیه کردند. فردا مردم لرنشین هم با تفنگ شورش کنند خوبست؟
اعتراض به نتایج انتخابات در سال۸۸، اعتراضاتی تحت عنوان "نه به گرانی" در سال۹۶ و بالاخره اعتراضات سال۹۸... در ادامه با واکنشهای شدید امنیتی و سیاسی، رنگ سیاسی به خود گرفت... چرا و چگونه نیروهای ناکارآمد درون نظام، معترض را به برانداز تبدیل میکنند؟ (روزنامه حکومتی مستقل ۳۰آبان)
روزنامه حکومتی آرمان روز ۳۰آبان نوشت: بالاخره کفگیــرشعارها اساسیتــرازآن که تصورش میرفت به ته دیگه خورد و حالا بحرانی مهمتر از بنزین و هر کالای اساسی دیگر بنبست گونه سربرآورده است بهصورتی که راه پس و پیشی برای آن حداقل در کوتاه مدت به چشم نمیخورد...
در حالی که کشاورزان اصفهانی آب برای کشاورزی میخواهند صدها روستای یزد و خوزستان آب برای خوردن ندارند و در سطحیترین وجه ممکن برای آنها با تانکر آب میبرند!...
اغراق نیست اگر بگوییم که بزرگی بحران آب همه وقت و انرژی و ظرفیت و امکانات کشور را طلب میکند. بحرانی که اگر برای آن چاره یابی نشود... چه بسا واقعاً کار دستمان بدهد و به نقطه خطرناک رهنمونمان کند. در دیگر زمینهها هم کما بیش وضعیت به همین صورت است.
روزنامه حکومتی فرهیختگان: تجمع میلیونی اصفهانیها در کنار زایندهرود خشکشده بازتاب گستردهیی در رسانههای داخلی و خارجی داشت. یک روند غلط در بارگذاری صنایع وجود دارد که این روند هنوز هم اصلاح نشده و نمیشود. این روند خطرناکتر از هر چیزی است
ویس کرمی عضو مجلس رژیم گفت: تنش آبی را حاصل سیطره طولانی مافیای آب بر مدیریت آب است. وی افزود: چرا اطلاعات مدیریت آب کشور تاکنون محرمانه تلقی شده؟ سدسازی و حق آبه استانها با چه معیار علمی انجام شده؟ «فرار به جلو» و «تصمیمات غیرکارشناسی» راهکار حل مسأله نیست! (روزنامه حکومتی ابتکار ۳۰آبان)
خبرگزاری حکومتی ایسنا روز ۳۰آبان نوشت: اعضای شورای ششم شهر اصفهان در جلسه علنی این شورا با اعلام حمایت از تجمع مسالمتآمیز مردم اصفهان برای احیای دائمی زایندهرود، بر لزوم توجه دولتمردان به حل مشکل آب تأکید کردند.