یک دیپلمات سابق رژیم با نگرانی از پیامدهای سفر جان بولتون به انگلستان برای حکومت آخوندی نوشت: دیدار بولتون با مقامات انگلیسی بهمنظور هماهنگ کردن سیاستهای واشنگتن با لندن از جمله در قبال (جمهوری اسلامی) قابل ارزیابی است. بحران جنگ میان (ما) و آمریکا که انگلیس هم با اعزام ناو جنگی به خلیجفارس جدی بودن خود را نشان میدهد در صحنه اقتصادی ادامه دارد...
وی افزود: اقدام بریتانیا در توقیف نفتکش جمهوری اسلامی در جبل الطارق در چارچوب هماهنگی و توافق میان لندن- واشنگتن تلقی میشود. در مورد تنگه هرمز نیز توقیف نفتکش(ها) بحران را تشدید میکند. به همین دلیل بریتانیاییها در مسأله نفتکشها حاضر به مبادله نیستند...آنها اینگونه قدرتنمایی میکنند که ما میتوانیم تنگه جبل الطارق را ببندیم اما در مقابل باید تنگه هرمز به روی ما باز باشد. این مسأله به نوعی به چالش کشاندن جمهوری اسلامی است.
این دیپلمات سابق رژیم میافزاید: (نظام) یا باید با چالش متقابل مواجه گردد که نتایج بسیار وخیمی در منطقه پدید خواهد آورد، یا باید کجدار و مریز رفتار شود که زیان روزانه (نظام) از تحریمهای آمریکایی فرسایشیتر خواهد شد.
اکسپرس چاپ لندن نوشت: بهدنبال ملاقات جان بولتون مشاور امنیت ملی کاخ سفید با ساجد جاوید وزیر ارشد کابینه جانسون، یک مقام آمریکایی گفت جاوید و بولتون در مورد امکان بستن قرارداد موقت تجاری ۶ماهه، در همه رستهها صحبت کردند.
این مقام همچنین گفت بولتون و لیز تراس، وزیر تجارت انگلستان پیرامون امضای توافقنامهای بین ترامپ و جانسون در اجلاس جی ۷ در فرانسه بحث کردند.
اکسپرس اضافه کرد: مذاکرات بین دو کشور ممکن است به عقد توافقنامهای تجاری منجر شود که در صورت خروج انگلستان از اتحادیه اروپا، از یکم نوامبر جاری خواهد شد. بلافاصله بعد از خروج انگلستان از اتحادیه اروپا، تجارت بین این کشور و آمریکا در نقش یک گشایش بزرگ برای بوریس جانسون میتواند تحقق یابد.