728 x 90

مایک پمپئو: تنها نتیجه قابل‌قبول مذاکره با ایران، نابودی برنامه‌های هسته‌یی و موشکی است

مایک پمپئو وزیر خارجه پیشین آمریکا
مایک پمپئو وزیر خارجه پیشین آمریکا

مایک پمپئو، وزیر امور خارجه پیشین آمریکا، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس، موضع خود را درباره هر گونه مذاکره با رژیم ایران اعلام کرد.

پمپئو در این پیام که شامگاه ۶فوریه ۲۰۲۶ (۱۷بهمن ۱۴۰۴) منتشر شد، نوشت:
تنها نتیجه قابل‌قبول مذاکرات با ایران، «نابودی قابل راستی‌آزمایی برنامه‌های هسته‌یی و موشکی بالستیک و هم‌چنین توقف حمایت از تروریسم» است.

وزیر خارجه پیشین آمریکا با لحنی کنایه‌آمیز افزود: اگر کسی تصور می‌کند [خامنه‌ای] حاکم بر ایران با چنین شروطی موافقت خواهد کرد، «من پلی در بروکلین دارم که به او بفروشم».

اظهارات پمپئو در حالی مطرح می‌شود که بحث‌ها درباره مذاکرات احتمالی میان آمریکا و رژیم ایران هم‌چنان ادامه دارد و اختلاف بر سر برنامه هسته‌یی، موشکی و نقش منطقه‌یی جمهوری اسلامی یکی از محورهای اصلی این تنش‌ها به‌شمار می‌رود.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/19c21158-9874-4214-82c6-6b22aa6166d1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات