728 x 90

لاف در غربـت!: رضا پهلوی می‌گوید ۵۰هزار نفر از مقامات جدا شده با او تماس گرفته‌اند تا رژیم را سرنگون کنند

پولیتیکو
پولیتیکو

لاف در غربـت!

پولیتیکو ۴ مرداد (۲۶ ژوئیه ۲۰۲۵)

رضا پهلوی می‌گوید ۵۰هزار نفر

از مقامات جدا شده با او تماس گرفته‌اند تا رژیم را سرنگون کنند

 

رضا پهلوی، پسر آخرین شاه ایران می‌گوید حداقل ۵۰هزار نفر از مقامات داخل دولت حاکم و نیروهای نظامی ایران در پلتفرم امن ایجاد شده برای هماهنگی سرنگونی دیکتاتوری تهران ثبت‌نام کرده‌اند.

او در گفتگو با پولیتیکو اظهار داشت که تعداد این افراد هنوز باید به‌طور کامل تأیید شود، اما تیم او در حال برقراری ارتباط با عناصر کلیدی در نیروهای نظامی، شبه‌نظامی و امنیتی ایران است که می‌توانند نقشی بالقوه در سرنگونی ولی‌فقیه، علی خامنه‌ای، و تلاش برای ایجاد یک دولت سکولار جدید ایفا کنند.

پهلوی، که حامیانش او را «ولیعهد» ایران می‌نامند، در مصاحبه تلفنی گفت: «ده‌ها هزار نفر — آخرین برآورد حداقل بیش از ۵۰۰۰۰نفر است، شاید بیشتر». او افزود: «هر هفته تعداد بیشتری اضافه می‌شود. واضح است که باید داده‌ها را تحلیل کنیم، این یک فرآیند دشوار است و زمان‌بر خواهد بود، اما نشانه‌ها بسیار قوی هستند. ما پاسخ فوق‌العاده‌ای دریافت کرده‌ایم و البته اولویت اصلی را به عناصر کلیدی در بخش‌هایی که ذکر کردم، می‌دهیم».

پهلوی خود را به‌عنوان رهبر انتقال ایران به دموکراسی در صورت فروپاشی رژیم جمهوری اسلامی معرفی کرده است.

منتقدان او می‌گویند که او در طول ۴۶سال تبعید خود تلاش کافی برای متحد کردن گروه‌های مختلف مخالفان ایرانی انجام نداده است. برخی معتقدند که به‌عنوان عضوی تبعیدی از آخرین خانواده سلطنتی ایران، او فرد مناسبی برای به‌دست گرفتن دوباره قدرت نیست.

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/519e60cf-2763-43fb-b970-bb1f075d9dbf"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات