728 x 90

غلامی سرکرده سپاه پاسداران در یزد: خشونت سازمان‌یافته در آشوب‌های اخیر بی‌نظیر بود

قیام ۱۴۰۴
قیام ۱۴۰۴

پاسدار غلامی سرکرده سپاه پاسداران در یزد روز ۳بهمن گفت: خشونت سازمان‌یافته در آشوب‌های اخیر بی‌نظیر بود. این اغتشاشات با تخریب گسترده پایگاهها به‌عنوان مراکز تربیتٍ حاجی زاده‌ها، سلامی‌ها و باقری‌ها همراه بود. آنها شرارت سازمان‌یافته خود را به داخل کوچه و محلات نیز نفوذ دادند.

پاسدار غلامی افزود: امروز روز حضور در مقابل دشمن است و شاید دیگر فردا برای اقدامات‌مان دیر شده باشد.

 

آخوند سلیمانی نماینده خامنه‌ای در کرمان در جمعه‌بازار این شهر گفت: امروز کشور در یک شرایط کاملاً جنگی است. باید مراقبت کرد وارد جنگ داخلی نشویم و هوشیار باشیم.

وی قیام مردم ایران را فتنه نامید و گفت: این فتنه خسارتهایی بر نظام وارد کرد.

 

آخوند عاملی نماینده خامنه‌ای در اردبیل گفت: بی‌جا نیست که دشمن نهایت کینه را به سپاه دارد و در لیست ترور قرار می‌دهد. در شورای امنیت علیه سپاه قطعنامه تصویب می‌کند تا این ثروت عظیم را از دست ما بگیرد.

 

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/616d08e4-c73e-43e8-9796-9032b9d8292d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات