728 x 90

طرح ۲۰‌ماده‌یی ترامپ برای پایان جنگ غزه و واکنش‌های بین‌المللی

غزه
غزه

جورجیا ملونی، نخست‌وزیر ایتالیا قبل از شروع اجلاس غیررسمی سران اتحادیه اروپا در کپنهاک گفت: مهم‌ترین مسأله، حمایت اروپا از طرح صلح پیشنهادی رئیس‌جمهور آمریکاست؛ طرحی که حمایت گسترده‌یی از سوی کشورهای عربی تا کشورهای اروپایی و حتی ملت‌هایی چون هند را جلب کرده است. ما منتظر پاسخ حماس هستیم.

سایت کمیسیون اروپا ۹مهر ۱۴۰۴

 

مایکل مارتین، نخست‌وزیر ایرلند گفت: پیشنهادهای دونالد ترامپ امکان اجرای برنامه کمک‌رسانی توسط سازمان ملل و هلال احمر را فراهم می‌کند که برای مردم غزه و توقف همه خشونت‌ها، از جمله آزادی همه گروگان‌ها، و ایجاد فرصتی برای پیشرفت، کاملاً حیاتی است.

وی افزود: اولویت فوری باید برقراری آتش‌بس، آزادی همه گروگان‌ها، و افزایش گسترده کمک‌های بشردوستانه باشد.

سایت کمیسیون اروپا ۹مهر ۱۴۰۴

 

به گزارش اسکای نیوز، یک منبع نزدیک به حماس اعلام کرد که این گروه به‌دنبال اصلاح برخی از بندهای طرح دونالد ترامپ، درباره غزه است. خبرگزاری فرانسه به‌نقل از یک مقام فلسطینی نزدیک به حماس نوشت: «این گروه می‌خواهد برخی از بندهای طرح ترامپ، هم‌چون خلع‌سلاح و دور کردن کادرهای حماس و دیگر گروه‌ها، اصلاح شود».

این مقام فلسطینی افزود: «مشورت‌ها به‌صورت فشرده و شبانه‌روزی در داخل رهبری حماس، چه در فلسطین و چه در خارج، و نیز با میانجی‌ها در جریان است». او توضیح داد که روز دوشنبه ۴نشست در دوحه با حضور میانجی‌های قطری و مصری و با مشارکت مسئولان ترک برگزار شد.

به گفته او، حماس به میانجی‌ها اطلاع داده که ضروری است تضمین‌های بین‌المللی برای عقب‌نشینی کامل اسراییل از نوار غزه و برای جلوگیری از نقض آتش‌بس از سوی اسراییل فراهم شود؛ همان‌گونه که در مارس گذشته اتفاق افتاد.

اسکای نیوز ۹مهر ۱۴۰۴

 

آکسیوس به‌نقل یک منبع آگاه نوشت: دوشنبه شب، در حالی که ترامپ طرح خود درباره غزه را به جهانیان ارائه می‌داد، محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر قطر و حسن رشاد، رئیس اطلاعات مصر، آن را به رهبران حماس در دوحه ارائه دادند و از حماس خواستند که آن را بپذیرد.

آکسیوس افزود: امیر قطر به رهبران حماس توصیه کرد که این بهترین توافقی است که او توانسته برای آنها به دست‌آورد او تأکید کرد که بر اساس گفتگوهایش با ترامپ، مطمئن است که رئیس‌جمهور ایالات متحده به‌طور جدی به پایان دادن به جنگ متعهد است.

به گزارش اکسیوس، رهبران حماس به امیر قطر گفتند که این پیشنهاد را با حسن‌نیت بررسی خواهند کرد.

آکسیوس افزود: نخست‌وزیر قطر و رئیس اطلاعات مصر و رئیس اطلاعات ترکیه روز سه‌شنبه دوباره با رهبران حماس در دوحه دیدار کردند.

آکسیوس ۷مهر ۱۴۰۴

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/40dc205f-1dd4-4a71-bf42-9b105627c123"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات