728 x 90

سخنان رئیس شورای حقوق‌بشر و نماینده اتحادیه اروپا و لیختن اشتاین در مجمع عمومی در مورد نقض حقوق‌بشر در ایران

رئیس شورای حقوق‌بشر و نماینده اتحادیه اروپا و لیختن اشتاین در مجمع عمومی
رئیس شورای حقوق‌بشر و نماینده اتحادیه اروپا و لیختن اشتاین در مجمع عمومی

رئیس شورای حقوق‌بشر، نماینده اتحادیه اروپا و نماینده لیختن اشتاین در جلسه مجمع عمومی در مورد نقض حقوق‌بشر در ایران و گزارش هیأت حقیقت‌یاب به سخنرانی پرداختند.

سایت سازمان ملل ۸آبان ۱۴۰۲:

واسلاو بالک رئیس شورای حقوق‌بشر در سخنرانی در مورد گزارش سالانه این نهاد گفت:

شورا در تاریخ ۲۴ نوامبر ۲۰۲۲ سی و پنجمین جلسه فوق‌العاده خود را درباره وضعیت رو به وخامت حقوق‌بشر در جمهوری اسلامی به‌ویژه در مورد زنان و کودکان برگزار کرد.

در خاتمه جلسه فوق العاده، شورا تصمیم به ایجاد یک هیأت حقیقت‌یاب جدید به‌منظور «تحقیق نقض حقوق‌بشر در جمهوری اسلامی در ارتباط با اعتراضات آغاز شده در ۱۶سپتامبر ۲۰۲۲ به‌ویژه در رابطه با زنان و کودکان گرفت».

هیأت حقیقت‌یاب اولین به‌روز رسانی شفاهی خود را در پنجاه و سومین جلسه در ژوئیه به شورای حقوق‌بشر ارائه کرد. این هیأت گزارش داد که در صورت پاسخ ندادن به نگرانی‌های مطرح شده در مورد نقض حقوق‌بشر، این تهدید وجود دارد که وضعیت کلی حقوق‌بشر در کشور وخیم‌تر شود. اولین گزارش کامل هیأت حقیقت‌یاب در ماه مارس آینده به شورا ارائه خواهد شد.

 

خانم کاتارینا کلیفورد مشاور و رئیس بخش حقوق‌بشر و مسائل اجتماعی در نمایندگی اتحادیه اروپا در سازمان ملل طی سخنانی گفت: اتحادیه اروپا قاطعانه از تجدید مأموریت گزارشگر ویژه در مورد وضعیت حقوق‌بشر در ایران حمایت کرد و ما هم‌چنان از مقامات ایرانی می‌خواهیم که با او و مأموریت حقیقت‌یاب همکاری کنند و دسترسی آنها به کشور را تسهیل کنند.

 

خانم مریم اوهری نماینده دائم لیختن اشتاین در جلسه مجمع عمومی در مورد گزارش سالانه شورای حقوق‌بشر طی سخنان خود گفت: برگزاری نشست‌های ویژه درباره ایران و سودان در اواخر سال گذشته بار دیگر ثابت کرد که شورای حقوق‌بشر قادر است به موقعیت‌های نگران‌کننده حقوق‌بشر رسیدگی کند. ما قطعنامه‌یی را که از جمهوری اسلامی می‌خواهد تا به همه اشکال تبعیض و خشونت علیه زنان و دختران پایان دهد و دسترسی آنها به حقیقت، عدالت و جبران خسارت را تضمین کند، تحسین می‌کنیم.

حمله وحشیانه‌ای که منجر به کشته شدن آرمیتا گراوند دانش‌آموز ۱۶ساله شد، حادثه تلخ دیگری است که نباید بدون مجازات بماند. ایجاد یک هیأت حقیقت‌یاب بین‌المللی مستقل گامی مهم و به موقع با توجه به روندهای قانونی آینده است. همان‌طور که ما به‌شدت هر نوع آزار و اذیت بر اساس جنسیت را محکوم می‌کنیم.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/bc37cb83-fac7-445e-b181-5dbe7a393415"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات