728 x 90

روزنامه ایتالیایی اونیتا: اعدام در ایران به قلم الیزابتا زامپاروتی

الیزابتا زامپاروتی
الیزابتا زامپاروتی

روزنامه‌ایتالیایی اونیتا

اعدام در ایران

به‌قلم الیزابتا زامپاروتی

 

بهروز احسانی و مهدی حسنی

در استبداد مذهبی و زن‌ستیز آخوندها

در معرض خطر قریب‌الوقوع اعدام قرار دارند

 

فراخوان ۳۰۰تن از کارشناسان حقوق بشر

برای توقف اعدام این دو زندانی سیاسی در ایران

 

کارزار بین‌المللی برای جلوگیری از اعدام دو زندانی سیاسی در ایران به نامهای بهروز احسانی و مهدی حسنی در جریان است. درخواستی خطاب به فولکر تورک، کمیسر عالی حقوق‌بشر سازمان ملل، با امضاء حدود ۳۰۰تن از کارشناسان حقوق‌بشر، خواستار توقف اجرای احکام این دو زندانی و سایر زندانیان سیاسی شده است.

این دو زندانی سیاسی در ماه سپتامبر ۲۰۲۲ و در اوج اعتراضات پس از مرگ مهسا امینی دستگیر شدند. احکام اعدام آنها در ۱۶ سپتامبر ۲۰۲۴، دومین سالگرد اعتراضات صادر شد و در ۷ ژانویه ۲۰۲۵ توسط دیوان عالی رژیم ایران تأیید شد.

آنها جرأت کردند در برابر رژیم مذهبی و زن‌ستیز آخوندها مقاومت کنند. جرم آنها این بود که برای ارزش والایی هم‌چون آزادی مبارزه کردند. علاوه بر این، آنها در مقاومت ایران، که توسط مریم رجوی رهبری می‌شود و برای ایرانی آزاد و دموکراتیک می‌جنگد، فعالیت داشته‌اند. من دوست دیرینه‌ٔ مقاومت ایران هستم و آگاهی از این‌که عاشقان آزادی امروز زنده‌اند، اما فردا ممکن است دیگر نباشند، مرا وادار می‌کند که نه تنها حمایت کنم بلکه سعی می‌کنم به آنها هر چه نزدیکتر شوم زیرا نفس و زندگی من با آنها در هم آمیخته است.

(روزنامه‌ایتالیایی اونیتا: ۱۵ بهمن)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0552a533-92fb-4984-8c5a-1c0fb55d1dfb"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات