728 x 90

روحانی کجا و واقعیتها کجا؟!

کرونا در  ایران
کرونا در ایران

روزنامه حکومتی ستاره صبح روز دوشنبه ۲۰مردادماه با محور قرار دادن بیماری کرونا و وضعیت وخیم شیوع گسترده آن در سطح کشور به تناقض‌گوییهای کارگزاران و دست‌اندرکاران رژیم در سطوح مختلف پرداخته و آنرا در مقاله به تقریر در آورده است.

در مقاله به‌گفته حسن روحانی اشاره کرده که گفت: مراسم سوگواری محرم باید برگزار شود.

از سوی دیگر مینو محرز از اعضا ستاد ملی مبارزه با کرونای رژیم گفت: هیچ‌یک از متخصصان حاضر در ستاد ملی مبارزه با کرونا موافق برگزاری مراسم محرم نیستند شرایط کرونا بسیار بدتر از اسفند ۹۸ و فروردین امسال شده است.

وی افزود: قدرت سرایت ویروس کرونا ۱۰برابر شده است مراسم عزاداری ماه محرم یک تجمع معمولی نیست و امکان ندارد بشود در این مراسم فاصله‌گذاری فیزیکی را برقرار کرد باید از طریق رسانه‌ها به مردم هشدار داد که خطر انتشار و گسترش کرونا در مراسم ماه محرم زیاد است و بهتر است تا جای ممکن در خانه بمانند و عزاداری کنند آی.سی.یوهای بیمارستانها تقریباً پر هستند و سرعت پیشرفت این بیماری در برخی افراد به‌قدری سریع است که تا بخواهیم اقدام درمانی کنیم، بیمار فوت می‌کند.

اما از سوی دیگر روزنامه حکومتی ستاره صبح، نظر پنج تن از به‌اصطلاح علما حوزه علمیه قم درباره چگونگی برگزاری مراسم عزاداری در شرایط کرونا اشاره دارد و از قول آنها می‌نویسد: «تمام این گفت و گوها یک نقطه مشترک دارند و این است که عزاداری حضرت امام حسین (ع) تعطیل‌بردار نیست و از زمان امام سجاد (ع) تاکنون ادامه داشته است، اما رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی هم بر همه عزاداران سیدالشهدا (ع) لازم و بلکه واجب است».

دیباجی اصفهانی معتقد است که می‌توان عزاداریها را به‌صورت محدود و خانگی برگزار کرد و یا این‌که مداح و مرثیه‌خوان پشت بلندگو مداحی کنند و مردم در خانه‌های خود از برنامه آنها استفاده کنند.

بیات زنجانی معتقد است که لزومی ندارد چند ساعت عزاداری برگزار شود و همین‌که ذکر مصیبتی از امام حسین (ع) شود، در حد چند دقیقه کوتاه می‌تواند برای انجام این امر مستحب کافی باشد.

علی دوست هم به نوع دیگری همین عزاداری محدود را مدنظر دارد و «عزاداری خانگی» را مطرح می‌کند و البته در خصوص مختصات این عزاداری خانگی تأکید دارد: «نه این‌که ۴۰نفر مرد یا زن در یک اتاق دربسته جمع شوند. منظورم معلوم است. این است که حتی‌الامکان به‌طور شخصی، بسیار خلوت و خانوادگی این عزاداریها برگزار شود. این تناقض‌گوییهای آشکار بگونه‌ای مطرح می‌شود که به‌اصطلاح «نه سیخ بسوزد و نه کباب»

هم رژیم مردم‌ستیز بهره تبلیغاتی آنرا ببرد و هم مردم را به مسلخ کرونا بکشاند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/1362c85b-159c-4fa8-b518-febd3a89861b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات