رسانه حکومتی جملهآنلاین
با گذشت چندین روز از هک سایت مجلس
بحث و جدل پیرامون آن تداوم دارد و سر و صدای زیادی به راه انداخت
وامهای دریافتی چند صد میلیونی با بازپرداختهای بلندمدت و سودهای پایین
از دیگر اطلاعات منتشر شده و واکنشبرانگیز در این اسناد بود
بر اساس اسناد منتشر شده برخی نمایندگان، علاوه بر حقوق پایه
دریافتیهای دیگری تحت عناوین مختلف مانند حق مسکن، حق ایاب و ذهاب
فوقالعاده شغل، و غیره دارند که مجموع آنها به چند صد میلیون تومان
در ماه میرسد
زمانی که جامعه آنچه در این سندها میدید را با شرایط زندگی خود مقایسه کرد
نتیجه این مقایسه را بسیار ناعادلانه یافت
سایت حکومتی جملهآنلاین ۲۸ بهمن ۱۴۰۲:
با گذشت چندین روز از هک سایت مجلس شورای اسلامی، بحث و جدل پیرامون آن تداوم دارد.
در تازهترین حمله سایبری، اواخر هفته گذشته سایت مجلس شورای اسلامی تحت عنوان «خانه ملت» هک شد و اطلاعات نمایندگان اعم از فیش حقوقی آنان، در فضای مجازی قرار گرفت. روشن است که این اتفاق نسبت به هک اپلیکیشن اسنپ ابعاد گستردهتری پیدا کرد و سر و صدای زیادی به راه انداخت؛ بهطوری که تا همین حالا و گذشتن چندین روز از این اتفاق، هنوز هم بحث و جدل تداوم دارد.
بر اساس اسناد منتشر شده برخی نمایندگان، علاوه بر حقوق پایه، دریافتیهای دیگری تحت عناوین مختلف مانند حق مسکن، حق ایاب و ذهاب، فوقالعاده شغل و… دارند که مجموع آنها به چند صد میلیون تومان در ماه میرسد. همچنین وامهای دریافتی چند صد میلیونی با بازپرداختهای بلندمدت و سودهای پایین و کمکهزینههای پرداختی از دیگر اطلاعات منتشر شده و واکنشبرانگیز در این اسناد بود. بهطبع زمانی که جامعه آنچه در این سندها میدید را با شرایط زندگی خود مقایسه کرد، نتیجه این مقایسه را بسیار ناعادلانه یافت.
حال دیگر کاملاً مشخص است که اطلاعات کاربران در اپلیکیشنهای داخلی، فقط محدود به لیست خرید نیست و تکلیف امنیت اطلاعات این برنامهها و بسترها باید مشخص و روشن باشد. با این اتفاق اثبات شد که اگر سایتهای دولتی و امنیتی مورد حمله قرار بگیرند، تبعات آن ممکن است جبرانناپذیر باشد.