728 x 90

دونالد ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی با امیر قطر: ما هیچ پولی در ایران سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم

کنفرانس مطبوعاتی دونالد ترامپ با امیر قطر در فرانسه
کنفرانس مطبوعاتی دونالد ترامپ با امیر قطر در فرانسه

دونالد ترامپ در کنفرانس مطبوعاتی با امیر قطر امروز ۲۶خرداد در فرانسه در رابطه با تفاهم‌نامه امضا شده با رژیم ایران گفت: «ما هیچ پولی در ایران سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم. به هر حال، این شایعه دیروز منتشر شد که مضحک بود. ما این حق را داریم که روزی وارد عمل شویم و اگر من بخواهم کاری انجام دهم یا کسی بخواهد کاری انجام دهد، انجام دهیم، اما ما هیچ پولی سرمایه‌گذاری نمی‌کنیم. ما هیچ تعهدی برای سرمایه‌گذاری هیچ پولی در ایران نداریم».

ترامپ در همین مصاحبه اضافه کرد: «ما توافق خود را با ایران به انجام رسانده‌ایم و این توافق باید موفقیت‌آمیز باشد. این توافق به مرحله دوم می‌رود که فکر می‌کنم در واقع آسان‌تر خواهد بود. من هفته گذشته نمی‌خواستم به آنها حمله کنم، اما چاره‌ای نداشتیم و در واقع دو بار این کار را انجام دادیم. ما در حال انجام آن برای بار سوم بودیم و توانستیم از انجام آن خودداری کنیم. اما ما توافقی داریم که توافقی منصفانه است. این توافق خوبی است».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d32fd64c-bac9-4ef7-a3a0-673b24b0f6b8"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات