سایت حکومتی رویداد ۲۴ طی مطلبی (۲۹شهریور) به طرح این سؤال که «چرا رئیسی به نیویورک نمیرود؟» به گوشههایی از انزوای جهانی آخوند رئیسی بهدلیل جنایتهای او اشاره کرده است. این سایت حکومتی محدودیتهای کرونایی را برای عدم شرکت رئیسی رد کرده و نوشته است: «ظاهرشدن بدون ماسک و دست دادنهای بیمحابای ابراهیم رئیسی در اولین سفر خارجیاش بهعنوان رئیسجمهور به پایتخت تاجیکستان نشان داد رعایت پروتکلهای بهداشتی در نظر رئیسجمهور ایران اولویت ندارد. او در راهروهای سالن اجلاس شانگهای بدون ماسک با وزیر خارجه روسیه چاق سلامتی کرد و دستش را برای دست دادن با وزیر چین دراز کرد. در نتیجه شواهد نشان میدهد عدم حضور رئیسی در مجمع عمومی سازمان ملل بهدلیل نگرانی او از ابتلا به کرونا نیست».
سایت حکومتی رویداد۲۴ به بخشی از تحریمهای بینالمللی علیه آخوند جلاد رئیسی اشاره کرده و نوشت: «وزارت خزانهداری آمریکا در نوامبر ۲۰۱۹ مصادف با چهلمین سالگرد اشغال سفارت این کشور در تهران با انتشار بیانیهیی نام ۹ فرد نزدیک به حاکمیت را به فهرست افراد و نهادهای تحت تحریم دفتر کنترل داراییهای خارجی (اوفک) اضافه کرد. در میان نامهای افراد تحریم شده نام ابراهیم رئیسی رئیس وقت قوه قضاییه نیز دیده میشد. علاوه بر رئیسی علیاکبر ولایتی مشاور امور بینالملل بیت، محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح، حسین دهقان وزیر سابق دفاع، حداد عادل رئیس بنیاد سعدی، غلامعلی رشید فرمانده قرارگاه خاتم، وحید حقانیان معاون ویژه بیت و محمد محمدی گلپایگانی رئیس دفتر بیت رهبری نیز دیده میشد.
بر اساس این بیانیه، داراییها و منافع افراد تحریم شده در خاک ایالات متحده، ضبط خواهد شد و افراد و شرکتهای آمریکایی از هر گونه معامله با آنها منع شدهاند. مجازات تخطی از ابن قانون هم بسیار سنگین است و ممکن است رقمی بین ۵۰هزار تا ۱۰میلیون دلار یا حبس از ده تا ۳۰سال را شامل شود».
این سایت حکومتی با اشاره به کاهش برخی محدودیتها برای دیپلمات تروریستهای رژیم نوشت: «جو بایدن در یکی از اولین اقدامات خود محدودیت تردد دیپلماتهای ایرانی در نیویورک را لغو کرد، اما نام رئیسجمهور ایران همچنان در فهرست افراد تحریم شده در آمریکاست».
سایت حکومتی رویداد در مورد عدم تمایل دولت رئیسی به ادامه مذاکرات وین نوشت: «شواهد تاریخی و قانونی نشان میدهد ابراهیم رئیسی مانعی برای حضور در نیویورک نداشته، اما تصمیم گرفته این سفر را انجام ندهد...
به نظر میرسد ایران عجلهای برای بازگشت به توافق برجام ندارد. عدم حضور رئیسجمهور در نیویورک به منزله از دست رفتن یک فرصت برای مذاکره با آمریکاست. برکناری عراقچی که سابقه طولانی در مذاکرات هستهیی با آمریکا دارد نیز سیگنال منفی دیگری به طرف مذاکرهکننده است».