728 x 90

خبرگزاری ایتالیایی آجی - ایران - جشنواره فنیکس به سروناز چیت‌ساز مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران جایزه شجاعت اهدا کرد

خبرگزاری ایتالیایی آجی
خبرگزاری ایتالیایی آجی

خبرگزاری ایتالیایی آجی

ایران: جشنواره فنیکس

به سروناز چیت‌ساز مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران

جایزه شجاعت اهدا کرد

جایزه شجاعت در چارچوب جشنواره فنیکس که توسط تشکل جوانان ملی برگزار شد، به سروناز چیت‌ساز، مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران، اهدا شد. این جایزه توسط سناتور مارکو اسکوریا به وی تقدیم شد.

(سروناز) چیت‌ساز در سخنرانی خود گفت: «امروز جوانان ایران در جستجوی آزادی و برابری، علیه دیکتاتوری مذهبی به‌پا خاسته‌اند».

وی یادآور شد که ایران شاهد «موجی از اعدام‌های سیاسی روزانه است که در سه دهه گذشته بی‌سابقه بوده است».

چیت‌ساز هم‌چنین بر نقش کلیدی زنان تأکید کرد و گفت: «زنان نشان داده‌اند که نیروی محرک تغییر در برابر رژیمی عمیقاً زن‌ستیز هستند».

مسئول کمیسیون زنان شورای ملی مقاومت ایران تصریح کرد که مسیر برقراری یک جمهوری دموکراتیک، «نه از طریق مماشات و نه از طریق جنگ خارجی، بلکه از طریق تغییری امکان‌پذیر است که به‌دست خود مردم ایران و مقاومت سازمان‌یافته رقم می‌خورد».

وی افزود که مردم ایران، «هم دیکتاتوری شاه و هم دیکتاتوری آخوندها را رد می‌کنند».

(سروناز) چیت‌ساز سخنان خود را با فراخوانی قاطع به جامعه بین‌المللی و نسل جوان به پایان رساند و گفت: «صدای زندانیان ایرانی و جوانان کانون‌های شورشی باشید که جان خود را برای مبارزه با استبداد و آزادی میهنشان به‌خطر می‌اندازند. در برابر اعدام‌های روزانه سکوت نکنید».

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/04172717-0878-474b-988a-52274117c2b2"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات