728 x 90

خانم مریم رجوی؛ اعدام جنایتکارانه شورشگر دلیر امیرحسین حاتمی نشانه دیگری از درماندگی فاشیزم دینی

 خانم مریم رجوی - ۱۳ فروردین ۱۴۰۵
خانم مریم رجوی - ۱۳ فروردین ۱۴۰۵

خانم مریم رجوی اعدام جنایتکارانه شورشگر دلیر امیرحسین حاتمی را نشانه دیگری از درماندگی فاشیزم دینی حاکم در مقابل خشم مردم و ترس رژیم از بالا‌گرفتن قیام مردم برای سرنگونی خواند و خواستار محکوم کردن اعدامهای پیاپی در ایران از سوی جامعه جهانی و رسیدگی به این موضوع از سوی شورای امنیت ملل متحد شد.

 

قضاییه جلادان اعلام کرد: امیرحسین در جریان قیام دیماه به همراه تعداد دیگری به یکی از مکانهای نظامی در تهران تعرض کرده و پس از تخریب، اقدام به آتش زدن آن کردند.

قضاییه جلادان: امیرحسین در جریان بازپرسی صراحتاً گفت هدف من براندازی نظام بوده و با هدف پیدا کردن اسلحه گرم و مهمات به این مکان حمله کرده و وارد آن شدم.

امیرحسین حاتمی

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d3743e33-6c8b-44c9-bc37-1612c304e7ee"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات