728 x 90

جی‌دی ونس: هدف مذاکرات جلوگیری از دستیابی رژیم ایران به سلاح هسته‌یی و مهار تهدیدهای آن است

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا
جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا

جی‌دی ونس، معاون رئیس‌جمهوری آمریکا، روز چهارشنبه۲۳ اردیبهشت، اعلام کرد مذاکرات با  رژیم ایران  ادامه دارد، اما هدف اصلی واشنگتن جلوگیری از دستیابی رژیم ایران به سلاح هسته‌ای و مهار تهدیدهای ناشی از سیاست‌های تهران است.
ونس در گفت‌وگو با خبرنگاران تأکید کرد که دولت ترامپ تنها در صورتی مسیر دیپلماتیک را ادامه خواهد داد که تضمین‌های واقعی برای جلوگیری از هسته‌ای شدن رژیم ایران  به دست آید. او گفت: «خط قرمز رئیس‌جمهوری بسیار روشن است؛ رژیم ایران هرگز نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.»
معاون رئیس‌جمهوری آمریکا با اشاره به ادامه گفت‌وگوها با متحدان عرب و مقام‌های آمریکایی گفت در روزهای اخیر «پیشرفت‌هایی» حاصل شده، اما مسئله اصلی این است که آیا رژیم ایران حاضر خواهد شد از مسیر دستیابی به خطرناک‌ترین سلاح‌های جهان عقب‌نشینی کند یا نه.
ونس هشدار داد دستیابی رژیم ایران  به سلاح هسته‌ای می‌تواند کل منطقه را وارد مسابقه تسلیحاتی خطرناکی کند و کشورهای عربی خلیج فارس را نیز به سمت برنامه‌های هسته‌ای نظامی سوق دهد. او تأکید کرد جلوگیری از گسترش سلاح‌های هسته‌ای یکی از مهم‌ترین اولویت‌های امنیت ملی آمریکا است.
او همچنین با اشاره به ماهیت حکومت ایران گفت آمریکا در برابر «یک رژیم بسیار خطرناک» قرار دارد و به همین دلیل دولت ترامپ علاوه بر مسیر دیپلماتیک، گزینه‌های دیگر از جمله گزینه نظامی را نیز روی میز نگه داشته است.
ونس تصریح کرد هدف واشنگتن این است که مردم آمریکا و متحدانش دیگر نگران تهدیدهای رژیم ایران ، از برنامه هسته‌ای تا بی‌ثبات‌سازی منطقه، نباشند و تأکید کرد دولت ترامپ برای جلوگیری از تبدیل شدن رژیم ایران به یک قدرت هسته‌ای، فشارهای سیاسی و امنیتی را ادامه خواهد داد.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/28ed9082-49c7-493d-ac0b-4f4ba7678842"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات