728 x 90

جمعه بازارهای ولایت خامنه‌ای و رسانه‌های حکومتی؛ غیظ و سرخوردگی از سیاست‌های دولت جدید آمریکا

نمایش جمعه رژیم - عکس از آرشیو
نمایش جمعه رژیم - عکس از آرشیو

جمعه بازارهای ولایت خامنه‌ای و رسانه‌های حکومتی: غیظ و سرخوردگی از سیاست‌های دولت جدید آمریکا

همراه با جنگ گرگها و حمله باند غالب نظام به باند روحانی

آخوند دژکام امام جمعه خامنه‌ای در شیراز ۱۰بهمن:

حالا این پیرمرد تازه به دوران رسیده بر می گردد دوباره هی معاونش وزیر خارجه‌اش از این حرفهای نامربوط می‌زند که آقا اگر شما اینکار کردید تو از برجام خارج شدی دولت تو دولت اوبامای قبل از این امضا نکرد سه سال ملت ما را اینجور تحریم کردند و بعد تو و بعد بعد همین‌طور الی ماشاالله همه شما سر و ته یک کرباس هستید تو باید تغییر بدهی.

آخوند علیدادی سلیمانی امام جمعه خامنه‌ای در کرمان ۱۰بهمن:

زمزمه‌ها و حرفهای احمقانه غربی‌ها و کاخ نشینان آمریکا را می‌شنوید که در دشمنی با ایران هیچ فرقی با قبل نکردند آنها دنبال برجام دو و دنبال محدودیت جمهوری اسلامی و حذف نفوذ جمهوری اسلامی از منطقه هستند آنها به صراحت می‌گویند زمانی به برجام بر می‌گردیم با این‌که خودشان نقض عهد کردند که ایران برگردد تازه بعدش بررسی می‌کنیم که بر گردیم یا بر نگردیم.

قم، آخوند سعیدی ۱۰بهمن: با حضور جو بایدن در کاخ‌سفید نه تنها فشار کم نمی‌شود بلکه در پی آن هستند که با فشار هوشمندانه به اهداف خود برسند. مذاکره با دشمن مکار کوچکترین فایده‌ای نداشته است.

زنجان، آخوند علی خاتمی ۱۰بهمن: سیاست آمریکا با عوض شدن نفرات تغییر نمی‌کند و سیاست آنها مقابله با نظام است. این آمریکاست که باید به توافق بازگردد.

شهر کرد، آخوند نکونام ۱۰بهمن: وزیر خارجه آمریکا به وضوع گفت که جمهوری اسلامی باید به برجام برگردد... برخی از مسئولان درک پایینی دارند و هنوز دارند به دشمن گرا می‌دهند و این بزرگترین مشکل ماست.

رشت، آخوند فلاحتی ۱۰بهمن: بایدن هنوز نیامده بعضی‌ها در داخل خوشحال بوده‌اند... بدانند که اسیر فریب لبخند دشمن نمی‌شویم.

دهدشت، آخوند وحدانی فر ۱۰بهمن: آنها که داعیه زبان فهمی‌شان گوش فلک را کر کرده بود هنوز متوجه نیستند، بایدن آب‌نبات نشان می‌دهد برخی قند در دلشان آب می‌شود.

پردیس، آخوند حسینی ۱۰بهمن: جو بایدن در راهبردهایش همان ترامپ است، آمریکای جو بایدن اگر چه از فشار حداکثری با جنگ اقتصادی کمتر حرف خواهد زد اما اولاً با ابزاری مانند حقوق‌بشر، موشک و... به میدان خواهد آمد و ثانیاً تحریم‌های جدّی‌تری را به بهانه‌های واهی دیگر اعمال خواهد کرد.

تاجیک سفیر سابق ایران در اردن: جمهوری اسلامی در منطقه شرایط راحت‌تری نخواهد داشت. خروج ترامپ از برجام و کاهش تعهدات هسته‌یی ما نیز کار را پیچیده کرده است... برجام فعلی با برجام سال۲۰۱۵ تفاوت دارد ما باید در برجام به مسائلی هم‌چون مکانیزم ماشه و خروج دوباره یکی از اعضا توجه داشته باشیم. (روزنامه حکومتی آرمان ۱۱بهمن)

روزنامه ارگان دولت آخوند روحانی ۱۱بهمن: با گذشت زمان و عادی شدن بحث پیرامون میراث دونالد ترامپ در سیاست خارجی، بتدریج به افراد بیشتری جرأت می‌دهد که از سودمندی تحریم‌های اعمال شده بر جمهوری اسلامی و استفاده از آنها به‌عنوان اهرم فشار به‌منظور گرفتن امتیازهای بیشتر از نظام دفاع کنند.

کیهان خامنه‌ای ۱۱بهمن: مقامات دولت بایدن، مواضع ضدنظام دولت ترامپ را مو به مو تکرار کردند. مقامات آمریکا بار دیگر آب پاکی روی دست خوش‌خیال‌ها ریختند... . اظهارات بلینکن و بایدن و دیگر مقامات دولت جدید آمریکا، تکرار ۱۲شرط گستاخانه پمپئو است.

روزنامه سپاه پاسداران (جوان) ۱۱بهمن: وزیر خارجه بایدن بـه ۳۳ مـاه خوش‌بینی درباره بازگشت یک دولت دموکرات به برجام مهر بطلان زد و گفت که اگر «اول جمهوری اسلامی» به تعهدات برجامی خود برگردد آمریکا نیز همان کار را انجام خواهد داد... . بلینکن این را هم گفت که تازه بعد از بازگشت دو طرف به برجام، آمریکا دنبال «توافقی بلندمدت‌تر و مستحکم‌تر» خواهد بود... و تا رسیدن به توافق فاصله زیادی وجود دارد.

روزنامه حکومتی جهان صنعت ۱۱بهمن: تیم بایدن خطرناک‌تر از تیم ترامپ است. تیم بایدن با وجود آنتونی بلینکن، جن ساکی، جک سالیوان و رابرت مالی با جهت‌گیری دیپلماتیک این توانایی را دارند که بتوانند زمینه‌ساز اثرگذاری عمق استراتژیک تحریم‌های حداکثری ترامپ و فلج‌کننده دوره اوباما باشند. ظریف به‌خوبی واقف است که تیم جدید آمریکا اگر چه آرام سخن می‌گوید ولی دارای پتانسیل‌های ایجاد همگرایی بین‌المللی علیه نظام است و می‌تواند مواضع کشورهای چین و روسیه و کشورهای منطقه را علیه ما شدت بخشد. از این نظر باید بگوییم سال۱۴۰۰سال بسیار پرتنش‌تر از سال۱۳۹۹ به‌نظر می‌رسد.

روزنامه حکومتی جهان صنعت: با مواضع جدیدی که از سوی مقامات کاخ‌سفید و مشخصاً بلینکن اتخاذ شده، برخلاف انتظار باید گفت که توپ برجام در زمین تهران است و تصمیمات و کلید حل مشکلات نه در واشنگتن بلکه در تهران خواهد بود.

روزنامه حکومتی شرق: مخالفان دولت روحانی برخلاف سال۲۰۱۵، در موضع قاطع قدرت هستند در چنین شرایطی، حتی اگر ظریف بخواهد پیش از این‌که بلینکن گامی بردارد، تعهدات ما را بازگرداند فضای تهران به‌هیچ‌وجه اجازه چنین کاری به او نخواهد داد و ممکن است او اجازه پیدا نکند همین چند‌ماه آخر را هم در جایگاه مذاکره‌کننده یا حتی وزیر خارجه به کار خود ادامه دهد.

روزنامه حکومتی وطن امروز: وزیر خارجه دولت بایدن امید دولت دوازدهم و حامیانش را به یأس بدل کرد و فرجام توافق هسته‌یی را به‌عنوان دستاورد مبهم دولت در تنگنای بیشتری قرار داد. روحانی و ظریف حالا پس از نشست خبری تونی بلینکن بار دیگر سیلی واقعیت بر گونه را احساس کردند.

روزنامه حکومتی سیاست روز: دولت کنونی آمریکا تمایلی به ادامه برجام در چارچوب آن را ندارد. . (و). . آمریکا توافق هسته‌یی را سه طلاقه کرده است و برای بازگشت به آن راهی برای خود باقی نگذاشته، چرا که با شروطی که برای بازگشت ارائه کرده همه راه‌ها را بسته است.

روزنامه رسالت آخوندی: دولت بایدن هرگز بازگشت به برجام را نخواهد پذیرفت. آنها حتی حاضر نیستند در قبال تعهدات گام‌به‌گام نظام، تحریم‌ها را گام‌به‌گام لغو کنند. آنها می‌خواهند اهرم فشار ترامپ را حفظ کنند.

روزنامه حکومتی حمایت: رجزخوانی‌های ضد نظام تنها موضوعی است که در دولت بایدن و ترامپ دست‌نخورده باقی مانده است. به‌عنوان نمونه، اگر کسی این جمله را بخواند؛ «ایران هنوز بازیگری مخرب است و هم‌چنان از تروریسم و اقدامات خشونت‌بار در خاورمیانه حمایت می‌کند»، به‌احتمال زیاد، انگشت اشاره را به‌سوی دولت ترامپ دراز خواهد کرد. این در حالی است که این اظهارات از جانب سخنگوی پنتاگون در دولت بایدن گفته شده است.

آخوند جنتی، رئیس شورای نگهبان و خبرگان ارتجاع: تعجب می‌کنم از کسانی که هم‌چنان به آمریکای در حال سقوط دلخوش کرده‌اند و به این رژیم که قاسم سلیمانی را کشت، دل بسته‌اند. باید به این نکته توجه داشت که آمریکا، امروز دچار شکاف شده و حتی به ارزشهای باطل خود نیز پایبند نیست. (سایت حکومتی تجارت‌نیوز۱۰بهمن)

خبرگزاری حکومتی انتخاب ۱۰بهمن: امانوئل ماکرون در تلویزیون عربستان اظهارنظر عجیبی کرده است. او خواسته که ریاض بخشی از مذاکرات بعدی در توافق هسته‌یی جدید با رژیم ایران باشد. یک کارشناس با تعجب از چنین درخواستی گفت: نه چین، نه روسیه و نه جمهوری اسلامی این درخواست را قبول نمی‌کنند و فرانسه این را می‌داند.

این اظهارات ماکرون به نوعی بازگشت به موقعیت فرانسه در ۲۰۱۴ است. یعنی زمانی که لوران فابیوس وزیر خارجه وقت فرانسه عملاً سخنگوی خواسته‌های عربستان بود، به‌ویژه در جریان مذاکرات ژنو. چرا ماکرون که از مدتها قبل به‌دنبال نزدیک کردن مواضع طرفهای نزاع بوده است، ناگهان چنین جهت‌گیری خاصی پیدا می‌کند؟

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/362e7416-59b4-42d2-a446-91fd67103173"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات