728 x 90

ثابتی عضو مجلس ارتجاع: اگر ماجرای اورانیوم راست باشد، باید با مردم خیلی سفت و صریح صحبت کنیم

ثابتی ـ عضو مجلس رژیم
ثابتی ـ عضو مجلس رژیم

ثابتی عضو مجلس رژیم در مورد جنگ گرگها و بحران رژیم بر سر مذاکره با آمریکا گفت: از قالیباف و عراقچی می‌خواهم خبرهای که منتشر شده در رابطه با اورانیوم چی هست؟ اگر نیست تکذیبش کنید اگر هم خدای نکرده راست است اون موقع ما با مدل دیگه‌ای باید صحبت بکنیم با مردم خیلی سفت و صریح.

 

ثابتی ـ عضو مجلس رژیم ـ ۲۷ فروردین ۱۴۰۵

خواسته بعدی شون اورانیوم غنی شده نباید داشته باشید ببینید اون عملیات اصفهان اساساً برای دزدیدن اورانیوم‌ها بود... ... ... حالا الآن سر میز مذاکره اومده چی میگه؟ اورانیوم‌ات را باید به من بدهی یا رقیق اش کنی از بین ببری‌اش و من این رو اولین بار دارم اینجا عرض می‌کنم پای حرفم هم ایستادم اگر دروغ است مسئولان بالا دستی با من برخورد بکنند رهبر عزیز ما یکی از خطوط قرمزش به تیم مذاکره‌کننده این بوده که حقی ندارید در رابطه با موضوع هسته‌یی حتی صحبت بکنید حتی صحبت بکنید اینجا من از مسئولان مذاکره‌کننده آقای قالیباف و عراقچی می‌خوام این خبرهایی که منتشر میشه در رابطه با اورانیوم صحبت شده نشده اینا چی هست؟ اگر نیست تکذیب اش بکنید اگر هم خدای نکرده راست است اون موقع ما با مدل دیگه‌ای باید صحبت بکنیم با مردم خیلی سفت و صریح اینجا دارم عرض می‌کنم برای اولین بار هم امشب دارم این رو میگم.

(یک فرد از میان جمعیت: استیضاح شون کنیم اینها رو)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/5e69fb01-1286-4d20-9dcd-2ade61835b16"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات