728 x 90

روزنامه فرهیختگان ـ گروه موسوم به «دوستان ایران آزاد» توسط مجاهدین سازماندهی شده‌اند

خانم مریم رجوی  رئیس جمهور برگزیده مقاومت  در برنامه کهکشان
خانم مریم رجوی رئیس جمهور برگزیده مقاومت در برنامه کهکشان

تهدیدپارلمان اروپا به صدور مواد مخدر در واکنش به تصویب قطعنامه لیست‌گذاری سپاه پاسداران

محمد وحیدی، عضو مجلس ارتجاع: پارلمان اروپا بداند با این نابخردی دیگر ضرورتی ندارد که جمهوری اسلامی مانع ترانزیت مواد مخدر به اروپا شود!

 

منبع: خبرگزاری ایسنا (رژیم) ۵بهمن 

 

-تهدیدپارلمان اروپا به صدور مواد مخدر - 0

-تهدیدپارلمان اروپا به صدور مواد مخدر - 1

 

 

روزنامه وابسته به ولایتی مشاور خامنه‌ای

گروه موسوم به «دوستان ایران آزاد»

توسط لابی قدرتمند مجاهدین در بریتانیا، فرانسه، ایتالیا، دانمارک، بلژیک و پارلمان اروپا سازماندهی شده‌اند

 

اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران و تلاش برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران نیز از اقدامات این افراد نزدیک به مجاهدین است

 

هشدارها و تهدیدها به جای خود اگر نظام نتواند هزینه ماجراجویی پارلمان اروپا را بدهد

دیر یا زود اروپا گام بعدی را برخواهد داشت

تهران باید سیگنال‌هایی عملی برای بروکسل بفرستد تا پیش از اقدام، با هزینه‌های واقعی آن آشنا شود

 

پس از اقدام پارلمان اروپا در تروریستی خواندن سپاه نظام نیز باید ضمن گسترش لیست تحریمی خود

بخشی از «لیست تحریمی» قبلی را وارد «لیست تروریستی» خود کند

نظام پیش‌تر تعداد ۶۱ مورد از نهادها و اشخاص اتحادیه اروپا را تحریم کرده است

 

فرهیختگان آخوندی روزنامه وابسته به ولایتی مشاور خامنه ای در شماره ۵بهمن ۱۴۰۱خود ، هراسان از فعالیتهای مجاهدین و حامیان مقاومت ایران در پارلمان اروپا و استمرار تلاشها برای لیست گذاری تروریستی سپاه پاسداران، با تیتر « نظام ‌با مقابله به مثل این افراد را از جریان عادی سیاست خارج کند» نوشت : هشدارها و تهدیدها به جای خود اما اگر نظام نتواند هزینه ماجراجویی پارلمان اروپا را بدهد، دیر یا زود اروپا گام بعدی را برخواهد داشت. تهران باید سیگنال‌هایی عملی برای بروکسل بفرستد تا پیش از اقدام، با هزینه‌های واقعی آن آشنا شود.

نظام پیش‌تر تعداد ۶۱مورد از نهادها و اشخاص اتحادیه اروپا را تحریم کرده است. در میان این نهادها و اشخاص، برخی از نهادهای وابسته به پارلمان اروپا و نمایندگان این پارلمان و دیگر کشورهای اروپایی حضور دارند. یکی از گروه‌های وابسته به پارلمان اروپا، گروه موسوم به «دوستان ایران آزاد» هستند که توسط لابی قدرتمند منافقین در بریتانیا، فرانسه، ایتالیا، دانمارک، بلژیک و پارلمان اروپا سازماندهی شده‌اند. همین افراد هستند که در ازای دریافت پول، منویات منافقین را در اتحادیه اروپا دنبال می‌کنند. نام اکثر این افراد در طرح‌های ضد ایرانی به چشم می‌خورد. اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران و تلاش برای تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران نیز از اقدامات این افراد نزدیک به (مجاهدین ) است.

 

به نظر می‌رسد از این پس با توجه به اقدامات پارلمان اروپا در تروریستی خواندن سپاه و سخنرانی رهبر فرقه رجوی در پارلمان کشورهای اروپایی، این افراد باید در لیست تروریستی قرار گیرند.

احزابی که نمایندگان تروریست اروپایی در آن عضویت دارند، بنابر تشخیص ایران که می‌تواند زمان‌بر نیز باشد، به مرور تحت اقدامات سنگین‌تر مبارزه با تروریسم قرار گیرند. این اقدامات می‌تواند به تهیه لیست کمک‌کنندگان مالی به این احزاب برای اعمال تحریم و فشار کشیده شود.

 

روزنامه وابسته به ولایتی مشاور خامنه ای هم چنین نوشت : فارغ از خاک ایران و اقدامات نظامی، تهران می‌تواند برای ضربه به تروریست‌هایی که وجودشان برای ایران و جهان خطرناک است، در مناطق دیگری نیز دست به اعمال مهار تروریسم بزند.

 

فرهیختگان ولایت خامنه ای آنگاه هدفهای تروریستی رژیم را لیست گذاری و فهرست کرده است :

مایک پنس معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا

پنس پنجشنبه ۲تیر ۱۴۰۱، ۶ماه پس از ترک قدرت، با رجوی در کمپ «اشرف۳» در آلبانی دیدار کرد. او به رجوی تاکید کرده بود برای اعمال فشار به دولت ایران سختی این سفر پنج‌هزار مایلی (هشت‌هزار کیلومتری) را از خانه‌اش در ایندیانا تا تیرانا متحمل شده است. معاون ترامپ مدعی بود دولت‌شان موفق شده با خالی ساختن خزانه دولت ایران و ایجاد بحران اقتصادی در کشور، زمینه‌ای را برای فعالیت اپوزیسیون! فراهم سازد. این اوانجلیست مشهور از دولت بایدن خواسته بود به هیچ عنوان تحریم‌ها علیه ایران را لغو نکند.

 

فاتمیر مدیو وزیر دفاع پیشین آلبانی

سیاستمدار محافظه‌کار آلبانیایی و رئیس حزب جمهوری‌خواه این کشور است که یکی از حامیان اصلی منافقین در آلبانی محسوب می‌شود. مدیو که سابقه تصدی وزارت دفاع و نیز وزارت محیط‌زیست آلبانی را در کارنامه دارد در یکی از سخنرانی‌های خود در جمع منافقین حمایتش از این گروه را این‌گونه اعلام می‌کند: «من در موضوعات مختلفی با دولت کنونی اختلاف دارم اما اگر موضوعی باشد که با آن بسیار موافق باشم کاری است که دارند انجام می‌دهند، کاری که ما آغاز کردیم تا همه‌چیز را برای شما فراهم کنیم تا شما احساس کنید در خانه خودتان هستید. این تعهد ماست.»

 

کی‌یرا رودیک نماینده پارلمان و رهبر حزب صدای اوکراین

او عضو هیات‌مدیره اتاق بازرگانی آمریکا در اوکراین و انجمن فناوری اطلاعات اوکراین بود. رودیک به‌طور مداوم از ادغام اوکراین در اتحادیه اروپا و ناتو دفاع می‌کند. او سال جاری به آلبانی سفر کرده تا به کمپ منافقین برود و از موزه موسوم به «مقاومت» در اشرف 3 بازدید کند. رودریک، مریم رجوی را یک رهبر شگفت‌انگیز و یک الگوی بزرگ خوانده است. او به رجوی گفته است: «این افتخاری است که شما را می‌بینم و از نزدیک با کسانی آشنا می‌شوم که این همه سال، این نبرد سخت را پیش برده و به سمبلی برای مردم ایران تبدیل شده‌اند.»

 

ریتا زوسموت رئیس پیشین پارلمان آلمان فدرال

او از مدافعان حفاظت از منافقین در اشرف و لیبرتی بوده و تلاش‌های زیادی داشته است تا این تروریست‌ها انتقالی امن به خارج از عراق داشته باشند. وی پس از انتقال مجاهدان از لیبرتی به آلبانی، دوبار برای دیدار با مجاهدان در اشرف۳ به آلبانی سفر کرده است. زوسموت از حامیان کمیته موسوم به «همبستگی آلمان برای ایران آزاد» مرتبط با منافقین است. زوسموت پس از لایحه انتقال زندانیان بلژیک به ایران، به‌دلیل احتمال استرداد اسدالله اسدی به ایران، در نامه‌ای به نخست‌وزیر بلژیک خواهان جلوگیری از این اقدام شد. اسدی با ادعای اینکه قصد اقدام عیله نشست منافقین را داشته، دستگیر و زندانی شده است.

 

استفان هارپر نخست‌وزیر پیشین کانادا

هارپر رهبر حزب محافظه‌کار کاناداست. هارپر با حضور در یکی از اجلاس‌های منافقین ضمن اعلام اینکه کشورش حکومت ایران را رسما به‌عنوان دولت حامی تروریسم فهرست کرده است از سیاست تحریم نهاد‌های ایران ازجمله سپاه و بستن سفارت ایران در کانادا حمایت کرد. او آشوب‌های خیابانی در ایران را اعتراضاتی عنوان نهاد که تا براندازی حکومت ایران از خیابان بالاخواهد رفت.

 

اروین کاتلر وزیر دادگستری پیشین کانادا

او وکیل گروهک منافقین و از چهره‌های سیاسی موثر در خارج کردن نام این گروهک از فهرست گروه‌های تروریستی کانادا محسوب می‌شود. و در سال 2013 پای مریم رجوی را به پارلمان کانادا باز کرده است. این فعال سیاسی از سال ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۵ عضو مجلس عوام این کشور بوده همان فردی است که تحریم‌های ضدایرانی اخیر این کشور علیه وزرا، قضات، دادستان‌ها و روسای زندان‌های ایران را پیشنهاد داده است.

 

خاویر زارزالخوس نماینده اسپانیا در پارلمان اروپا

او رئیس مشترک گروه موسوم به دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپاست. اخراج سفرای ایران از اتحادیه اروپا و همچنین قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‌های تروریستی اتحادیه از موضوعاتی است که وی در دوماه گذشته بارها آن را تکرار کرده است. او آبان سال جاری در جریان رای‌گیری پارلمان اروپا درباره قطعنامه در حمایت از اعتراضات ایران، از رجوی برای سخنرانی در این باره دعوت کرد تا در این زمینه سخنرانی کند.

 

یان زهرا دیل نماینده پارلمان اروپا

سیاستمدار اهل جمهوری چک است. او از سال 2004 نیز به‌عنوان نماینده پارلمان اروپا مشغول به فعالیت است. دیل در جلسه‌ای با مریم رجوی شجاعت وی را تحسین کرده و فعالیت‌های مجاهدین خلق را سازمان یافته‌ترین جنبش مقاومت توصیف کرده است. این نماینده پارلمان اروپا که آبان ماه سال جاری در لیست تحریمی وزارت خارجه ایران نیز قرار گرفته است در گفت‌وگو با رجوی تغییر مسالمت‌آمیز در ایران را غیرممکن توصیف کرده و توقف مذاکرات با ایران را الزامی می‌داند.

 

جوزف لیبرمن سناتور اسبق آمریکا

اگر در انتخابات سال 2000 ال‌گور پیروز می‌شد، لیبرمن معاون رئیس‌جمهور می‌شد. لیبرمن که نامش در لیست تحریمی اشخاص آمریکایی حامی گروهک تروریستی وزارت امور خارجه ایران نیز آمده، در یک نشست خطاب به «مریم رجوی» سرکرده منافقین گفت: «شما در خط مقدم نبرد هستید. شما نیروهای جایگزین و بخشی از امید ما برای آینده هستید.» او از ترس جمهوری اسلامی از منافقین گفته و راه موفقیت جنبش برای انقلاب سیاسی در ایران را داشتن یک رهبر عالی خواند و در مصداق این رهبری، به مریم رجوی اشاره کرده و او را ترکیبی از مارگارت تاچر و مادر‌ترزا خوانده است.

 

جان برکو رئیس سابق مجلس عوام بریتانیا

یکی از اعضای حزب محافظه‌کار است که در دیدارهای متعدد با اعضای منافقین حمایت خود از این گروه و فعالیت‌های گروه‌های شورشی وابسته به آن را اعلام کرده است. برکو درحالی اواخر دی‌ماه امسال در دیدار با مریم رجوی بر لزوم اتخاذ یک سیاست قاطع علیه ایران تاکید کرد که پیش از این نیز در یکی از اجلاس‌های این گروه حمایت خود از این گروه تروریستی را این‌گونه اعلام کرده بود: «خوشحالم که به شما ملحق می‌شوم برای اینکه حمایتم را از شما اعلام کنم. حمایت صریح، سرسختانه از کانون‌های‌شورشی مجاهدین خلق و حمایت از مریم رجوی.»

 

ژنرال وسلی کلارک فرمانده سابق ناتو 

رئیس اسبق ستاد مشترک ارتش آمریکا، یکی از سخنرانان کنفرانس‌های منافقین است.

 

میشل آلیوماری وزیر خارجه اسبق فرانسه 

آلیوماری سال 98 در نشست منافقین در آلبانی با اشاره به ساخت‌وسازها در اشرف، به منافقین گفت که «این محل شگفت‌انگیزی که شما در زمان کوتاه ساخته‌اید نشان می‌دهد که شما توانایی چه کارهایی دارید.» او خطاب به رجوی گفته است: «خانم رجوی شما تنها نیستید ما کمک لازم را به عمل می‌آوریم تا مردم ایران به آزادی برسند.»! او ضمن تشکر از رجوی، از مبارزه وی برای آزادی(!) تقدیر کرده است.

 

جولیو ترتزی عضو مجلس سنای ایتالیا

وزیر امور خارجه پیشین ایتالیا از حامیان منافقین و تغییر نظام در ایران است. او یکی از میهمانان دعوت‌شده به تجمع منافقین در پاریس بوده است. ترزی پس از اینکه رجوی درخواست کرد که ایتالیا اعدام منافقین در سال 67 را نسل‌کشی(!) بخواند، از تلاش برای به‌رسمیت شناختن اعدام‌های دهه 60 به‌عنوان جنایت علیه بشریت در اتحادیه اروپا خبر داد.

 

استانیسلاو پولچاک نماینده جمهوری چک در پارلمان اروپا

تقریبا یک‌ماه قبل از آغاز ناآرامی‌های ایران یعنی در نیمه‌مرداد 1401 پولچاک در اجلاس منافقین سخنرانی کرد و ضمن تبریک به مریم رجوی بابت مبارزه خستگی‌ناپذیرش ، گروهک منافقین را آلترناتیو مشروع حکومت توصیف کرد. اظهارات پولچاک در آغاز سخنرانی خود در این اجلاس-مبنی‌بر در آستانه تغییر بودن ایران- را می‌شود به‌نوعی اعتراف به آشوبی دانست که حامیان غربی براندازی یک‌ماه بعد را کلید زدند. پولچاک در گفت‌وگویی دیگر با مریم رجوی که در ایام التهابات داخلی ایران داشته، ضمن ابراز تمایل چنددهه‌ای خود برای نابودی حکومت ایران، منافقین را سزاوار این نابودی توصیف می‌کند.

 

میلان آزور نماینده اسلوونی در پارلمان اروپا

عضو پارلمان اروپا از کشور اسلوونی است. او که رئیس مشترک گروه به اصطلاح دوستان ایران آزاد در پارلمان اروپا نیز هست، تیرماه سال‌جاری در نشست سالانه منافقین که به‌صورت مجازی برگزار شده بود، شرکت کرد. او در این نشست با تاکید بر اینکه «حقوق بشر را در صدر خواسته‌های اروپا از ایران قرار خواهد داد»، اظهار داشت: «خانم رجوی من امروز همبستگی و حمایت خود را از تلاش‌های خستگی‌ناپذیر شما اعلام می‌کنم و به شما اطمینان می‌دهم که دوستان خوبی در پارلمان اروپا دارید. او از صحنه‌گردانان رای پارلمان اروپا به تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران بوده است.»

 

رودی جولیانی وکیل دونالد ترامپ

شهردار سابق نیویورک و مشاور غیررسمی ترامپ، از حامیان منافقین در آمریکا است. او یکی از سخنرانان نشست منافقین در پاریس در سال 1396 بود. جولیانی که از سخنرانان ثابت اجلاس‌های منافقین است، سال 98 در آلبانی با رجوی دیدار و گفت‌وگو کرد. او منافقین را «یک آلترناتیو معتبر و مشروع برای ایران» معرفی کرده است. جولیانی در این سفر از کمپ اشرف3 هم بازدید کرده است. (روزنامه فرهیختگان رژیم ۵ بهمن )

 

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/98d5fada-35cb-465f-982a-9b9327523c46"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات