728 x 90

برپایی چوبه‌های دار در شهرهای مختلف در وحشت از قیام، دست کم ۲۶ اعدام در یک هفته

اعدام دو زندانی به اتهام جاسوسی

اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران
اطلاعیه شورای ملی مقاومت ایران

شورای ملی مقاومت ایران -سربرگ

برپایی چوبه‌های دار در شهرهای مختلف در وحشت از قیام، دست کم ۲۶ اعدام در یک هفته
اعدام دو زندانی به اتهام جاسوسی

قضا‌ئیه جلادان تا ظهر دوشنبه ۱۲ مرداد سه روز است اعدام آروین خیرخواهان و مفاد پرونده او را اعلام نکرده است

 

رژیم ضدبشری در محاصره بحرانهای داخلی و خارجی و در وحشت از شعله‌ور شدن قیام، بی‌وقفه به اعدامهای سبعانه ادامه می‌دهد. اعدامهای ثبت شده در یک هفته (۶ تا ۱۲ مرداد) دست کم به ۲۶ زندانی بالغ می‌شود. اما شمار واقعی اعدامها بیشتر است.

قضاییه جلادان امروز دوشنبه ۱۲ مرداد اعلام کرد امید بهزاد و پوریا صفوت را به اتهام «جاسوسی و همکاری اطلاعاتی با اسراییل» اعدام کرده است.

در حالی‌که دژخیمان در بامداد شنبه ۱۰ مرداد آروین خیرخواهان از بازداشت شدگان قیام دیماه را در شاهرود به دار آویختند، تا ظهر دوشنبه ۱۲ مرداد سه روز است که قضاییه جلادان به دلایل نامعلوم، اعدام و هیچ جزئیاتی از پرونده او را اعلام نکرده است.

روز شنبه ۱۰ مرداد ۶ زندانی دیگر نیز اعدام شدند: محمدعلی نارویی و محمدبخش شه‌بخش از هموطنان بلوچ در دامغان، فرزاد فیضی و حسن موسوی ۳۰ ساله در شیراز و محمد داوودی و اسماعیل آقایی در سمنان. از این پیش‌تر علیجان گراوند در پنجشنبه ۸ مرداد در قزلحصار حلق‌آویز شد.

چهارشنبه ۷ مرداد ۱۰ زندانی به دار آویخته شدند: سیداحمد طباطبایی زواره و حسن خلیلی در قزلحصار، نادر آبیل و ۴ زندانی دیگر در تایباد، عزت کاظم‌زاده ۳۳ ساله در گرگان و سینا بهرامی ۲۲ ساله در ارومیه و فرزاد سبحانی ۱۹ ساله که در زمان ارتکاب جرم انتسابی ۱۶ سال داشت.

سه‌شنبه ۶ مرداد علاوه بر شورشگران دلیر ابوالفضل سپاهی و امیرحسین صفری، ۴ زندانی دیگر اعدام شدند: امیرعلی سلیمانی ۳۱ ساله و مختار علیزاده ۲۹ساله در اصفهان، علی رسولی در همدان ویک زندانی در قزلحصار.

در روز ۵ مرداد اسحاق سیستانی در فردوس و احسان مره‌ای در مشهد؛ در ۴ مرداد شمس‌الدین افشاری و فرج یحیایی ۲۸ ساله در زنجان و در ۳ مرداد امیرعباس حاتمی و جواد میرحسینی ۳۳ ساله در گنبدکاووس و سردار قادری ۳۰ ساله در ارومیه اعدام شدند.

مقاومت ایران بار دیگر به اقدام فوری و مؤثر ملل متحد برای توقف اعدامها در ایران فرامی‌خواند و بر ضرورت بازدید هیأت تحقیق بین‌المللی از زندانهای ایران و دیدار با زندانیان مخصوصاً زندانیان سیاسی تأکید می‌کند.

دبیرخانه شورای ملی مقاومت ایران

۱۲ مرداد ۱۴۰۵ (۳ اوت ۲۰۲۶)

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6825b3d7-ad6a-4d5a-8091-d8adbad4cc02"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات