728 x 90

بازتاب رسانه‌ها از تظاهرات و درگیری دانشجویان دانشگاه شریف و دانشگاههای تهران

تجمع اعتراضی دانشجویان
تجمع اعتراضی دانشجویان

خبرگزاری فرانسه گزارش داد دانشجویان ایرانی روز شنبه در دانشگاه صنعتی شریف و چندین دانشگاه دیگر پایتخت تجمع کردند و با نیروهای حکومتی درگیر شدند. ویدیوهای تأییدشده نشان‌دهنده فریادهای «بی‌شرف» و شعارهای ضدحکومتی علیه دیکتاتور است.

خبرگزاری فرانسه گزارش داد: دانشجویان ایرانی روز شنبه در جدیدترین ابراز خشم علیه سران مذهبی، شعارهای ضدحکومتی سر دادند و با نیروهای حکومتی درگیر شدند. ویدیوهایی که توسط خبرگزاری فرانسه از نظر موقعیت مکانی در دانشگاه مهندسی تراز اول تهران(صنعتی شریف) تأیید شده، درگیری‌هایی را نشان می‌دهد که در آن جمعیت فریاد «بی‌شرف» سرمی‌دهند. دانشجویان روز شنبه بار دیگر در چندین دانشگاه پایتخت تجمع کردند.

خبرگزاری فرانسه به‌نقل از خبرگزاری سپاه پاسداران رژیم آخوندی افزود: آنچه قرار بود روز شنبه یک «تحصن سکوت و مسالمت‌آمیز» توسط دانشجویان برای بزرگداشت کشته‌شدگان باشد، توسط افرادی که شعار «مرگ بر دیکتاتور» سرمی‌دادند، به‌هم خورد.

این تجمعات اعتراضی که با شعارهای تند علیه ولی‌فقیه ارتجاع و سرکوبگران رژیم ایران همراه بود، بار دیگر خشم گسترده دانشجویان از سیاست‌های سرکوبگرانه رژیم آخوندی را به نمایش گذاشت.

 

نیویورک تایمز گزارش داد: «دانشجویان در ایران همزمان با بازگشایی دانشگاه‌ها، اعتراضات ضدحکومتی برگزار کردند. به گزارش رسانه‌های دولتی، گروه‌های دانشجویی و ویدیوهای تأیید شده توسط نیویورک تایمز، دانشجویان چندین دانشگاه در ایران روز شنبه، در اولین روز ترم جدید، تظاهرات کردند.

این تظاهرات در دانشگاه‌ها یک ماه پس از سرکوب مرگبار جنبش اعتراضی صورت گرفته است. جنبشی که  خواستار برکناری حاکمان مذهبی ایران است. در تهران، جمعیت زیادی از دانشجویان روز شنبه در دانشگاه شریف و دانشگاه امیرکبیر راهپیمایی و تجمع کردند.

طبق تصاویر رسانه‌های اجتماعی که توسط نیویورک تایمز تأیید شده است، تظاهرکنندگان در دانشگاه شریف هنگام حرکت در محوطه دانشگاه شعار «مرگ بر دیکتاتور!» سردادند که اشاره به ولی‌فقیه [رژیم] علی خامنه‌ای، داشت.

نیویورک تایمز افزود:  دانشجویان، به ویژه در دانشگاه‌ها، مدت‌هاست که برای تغییر دموکراتیک در ایران، در خط مقدم مبارزات بوده‌اند.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/0aca8f6c-7be3-4acf-8ee9-7e54f2721fba"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات