728 x 90

اکونومیست: ابراهیم رئیسی سازمانده اعدام جمعی زندانیان سیاسی در دههٔ۶۰ بود

ملل متحد باید قتل عام ۶۷ را بعنوان نسل کشی به رسمیت بشناسد
ملل متحد باید قتل عام ۶۷ را بعنوان نسل کشی به رسمیت بشناسد

اکونومیست انگلستان روز ۲۰شهریور درباره موقعیت دولت رئیسی جلاد نوشت: این کاملاً برازنده فردی مثل رئیسی است که در اولین روز ریاست‌جمهوری خود به قبرستان برود، زیرا خودش فردی بوده که مسئول اعدام زندانیان سیاسی در دهه ۱۹۸۰ بوده است. چیده شدن چنین میزی با وضعیت کشور هم همخوانی دارد. از زمان ریاست‌جمهوری او در انتخابات تقلبی در ماه ژوئن، شمار مبتلایان به کرونا سر به آسمان گذاشته و آمار مرگ و میر در کشور بالاترین در جهان است.

اکونومیست می‌افزاید: در ماه ژانویه خامنه‌ای، ولی‌فقیه رژیم، واردات واکسنهای غربی را ممنوع کرد. اما او بعداً عقب‌نشینی کرد، هر چند این عقب‌نشینی خیلی دیر بود و به خنثی سازی نسخه دلتای کووید کمک نکرد. مردم می‌گویند سران این رژیم خودشان واکسنهای کمیاب فایزر و آسترازینکا تزریق کرده‌اند و به مردم انواع تأیید نشده داخلی را می‌دهند.

 

اکونومیست خاطرنشان می‌کند: از نظر مردم ایران دولت رئیسی بی‌عرضه است زیرا زیرا یکی از وزرای آن به‌خاطر بمب‌گذاری آمیا تحت تعقیب بین‌المللی است و وزیر دیگرش می‌خواهد سربازان آمریکایی را آدمربایی کند. در کابینه رئیسی هیچ زنی وجود ندارد، اما بسیاری از کسانی که غرب آنها را در لیست تحریم‌ها قرار داده شامل خود رئیس‌جمهور در این کابینه هستند.

این نشریه اضافه می‌کند: در رابطه با مذاکرات هسته‌یی، به‌نظر این‌طور می‌رسد که رئیسی اساساً روی اقدامات حسین امیر عبداللهیان فردی نزدیک به حزب‌الله لبنان و سپاه پاسداران اتکا دارد که هر دو در لیست تروریستی آمریکا قرار دارند. وزیر کشور رئیسی هم احمد وحیدی است که به‌خاطر بمب‌گذاری آمیا در بوئنوس‌آیرس تحت تعقیب انترپل است. گماردن چنین افرادی در مواضع کلیدی، نشانهٔ تمایلی به بازگشت به جامعه جهانی نیست.

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/6fb25b82-56d8-46f6-8554-9502716ebe0a"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات