728 x 90

اهدا جایزه ویژه آلمانی – لهستانی به پروفسور ریتا زوسموت رئیس پیشین مجلس فدرال آلمان

اهدا جایزه ویژه آلمانی – لهستانی به پروفسور ریتا زوسموت
اهدا جایزه ویژه آلمانی – لهستانی به پروفسور ریتا زوسموت

اهدا جایزه ویژه آلمانی – لهستانی سال ۲۰۲۵

توسط وزرای خارجه آلمان و لهستان

به پروفسور ریتا زوسموت رئیس پیشین مجلس فدرال آلمان

در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ

 

روز جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ برابر با ۱۴ فوریه ۲۰۲۵ جلسه اهداء جایزه ویژه آلمانی- لهستانی سال ۲۰۲۵ در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ برگزار شد. در این جلسه وزرای خارجه آلمان و لهستان جایزه مذکور را به پروفسور ریتا زوسموت رئیس مجلس فدرال آلمان به مدت ۱۰سال در قدردانی از خدمات بزرگ خانم زوسموت برای آشتی بین آلمان و لهستان تقدیم کردند.

 

آنالنا بربوک وزیر خارجه آلمان در این جلسه با یادآوری خدمات پروفسور ریتا زوسموت ایستادگی وی را برای تحقق آزادی و ایستادگی در کنار کسانی که برای حقوق اولیه خود مبارزه می‌کنند ستود.

وزیر خارجه آلمان تأکید کرد: ما از شما، ریتا زوسموت، به‌خاطر تعهد شما برای دوستی و همدلی و اعتقاد شما به آنچه که اروپا را بسیار بزرگ و قوی می‌کند، تشکر می‌کنیم: این‌که همه حق دارند در آزادی و صلح زندگی کنند.

برای من افتخار بزرگی است که به همراه همکارم وزیر امور خارجه لهستان این جایزه ویژه را به شما تقدیم می‌کنم.

سایت وزارت‌خارجه آلمان: ۱۴۰۳۱۱۲۶

 

وزارت‌خارجه لهستان در حساب ایکس خود نوشت: وزیر خارجه راد کسیکورسکی و وزیر خارجه آلمان بربوک جایزه لهستانی -آلمانی را به پروفسور ریتا زوسموت برای تلاش‌های برجسته‌اش در تقویت روابط لهستان و آلمان تقدیم کردند.

او برای سال‌ها ثابت کرده است که آشتی، گفتگو و همکاری تنها شعارهای تو خالی نیستند.

ایکس وزارت‌خارجه لهستان: ۱۴۰۳۱۱۲۶

 

وزارت‌خارجه لهستان نیز طی بیانیه‌یی اعلام کرد با توجه به موقعیت برجسته پروفسور زوسموت، کمیته جایزه تصمیم گرفت جایزه ویژه‌یی به او اعطا کند. او در سال‌های ۱۹۸۸ تا ۱۹۹۸ به‌عنوان رئیس بوندستاگ آلمان خدمت کرده است. علاوه بر این، او سال‌ها ریاست مؤسسه آلمانی لهستانی (DPI) در دارمشتات را برعهده داشت. در حال حاضر، او ریاست هیأت مشورتی انجمن فدرال جوامع لهستانی-آلمانی را برعهده دارد. تمایل او به ساختن پل‌هایی بین لهستان و آلمان، الهام‌بخش ابتکاری اجتماعی برای ایجاد یادبودی برای قربانیان لهستانی جنگ جهانی دوم در مرکز برلین بوده است.

سایت وزارت‌خارجه لهستان: ۱۴۰۳۱۱۲۶

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e176919d-71a4-4d4c-89c9-29ef8d2f5c69"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات