728 x 90

استعفای تحمیلی امام‌جمعه دزد؛ پایان روضه‌خوانی صدیقی در جمعه‌بازار ولایت

استعفای تحمیلی آخوند صدیقی
استعفای تحمیلی آخوند صدیقی

به‌دنبال بالا‌گرفتن فضیحت بازگشت آخوند دزد و جنایتکار کاظم صدیقی به جمعه‌بازار ولایت فقیه و آبروریزی زیادی که دزدیهای او و پسرانش ایجاد کرد، آخوند همیشه گریان مزبور در یک فقره استعفای تحمیلی! روز جمعه ۱۲مرداد از شرکت در جمعه‌بازار خامنه‌ای کنار کشید. فضیحت دزدیهای وی با فشار افکار عمومی همراه بود و حتی در داخل رژیم برخی می‌گفتند که دیگر نمی‌شود نماز جمعه را به دزد اقتدا کرد!

آخوند کاظم صدیقی تا آنجا که توانست از استعفا امتناع کرد اما سرانجام به اشاره بیت‌العنکبوت از استعفای تحمیلی ناگزیر گردید. آخوند دژخیم که روضه‌خوان و مهره نزدیک به خامنه‌ای است، به گزارش رسانه‌های حکومتی در استعفانامه خود خطاب به خامنه‌ای در یک دروغ آشکار علت را تمایل خود برای تمرکز بر کارهای علمی و تبلیغی و تدریسی ذکر کرده است!

										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e0a88212-f3c5-4e7a-bb41-2563d2b77107"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات