728 x 90

قيام هاي خاورميانه,ليبي,

محمود جبرئیل: فوری‌ترین دستورکار، جمع‌آوری سلاحها، برقراری ثبات و آغاز روند آشتی ملی است

-

محمود جبرئیل
محمود جبرئیل
شورای ملی انتقالی لیبی امروز یکشنبه آزادی کامل این کشور را پس از فتح سرت اعلام خواهد کرد.

محمود جبرئیل طی سخنانی در اردن در نشست مجمع جهانی اقتصاد گفت: «انتخابات مجلس مؤسسان ظرف 8ماه آینده برگزار خواهد شد تا پیش‌نویس قانون اساسی جدید لیبی تهیه شود و سپس با تعیین دولت موقت لیبی، این پیش‌نویس به همه‌پرسی گذاشته شود».
محمود جبرئیل فوری‌ترین دستورکار شورای ملی انتقالی لیبی را جمع‌آوری سلاحها، برقراری ثبات و آغاز روند آشتی ملی توصیف کرد.

مصطفی عبدالجلیل، رئیس شورای انتقالی، روز شنبه به بیمارستان مرکزی بنغازی رفت و با رزمندگان مجروح دیدار کرد. او گفت: «رسیدگی به قهرمانانمان که چنین افتخاری برای ما آوردند، در اولویت کارهای ماست و همه تلاش خود را می‌کنیم که هر چه زودتر بهبود یابند».

از سوی دیگر شورای حقوق‌بشر سازمان ملل تحقیقات حول نحوه کشته شدن قذافی و پسرش برای روشن شدن چگونگی کشته شدن این 2نفر و هم‌چنین برای جلوگیری از انتقام جوییهای بعدی را لازم دانسته است.

اعضای شورای انتقالی لیبی در این باره اختلاف‌نظر دارند و تدفین قذافی به تعویق افتاده است. آنها هم‌چنین محل دفن اجساد را در دست بررسی دارند.

از سوی دیگر سران قبیله‌یی که قذافی به آن تعلق داشت، خواستار دفن اجساد در سرت، زادگاه او، مطابق آداب و رسوم شده‌اند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/b145a1e9-3362-4473-b68a-c089b4b520e7"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات