728 x 90

قيام هاي خاورميانه,سوريه,

جنایات بشاراسد

-

تظاهرات در سوریه - آرشیو
تظاهرات در سوریه - آرشیو
جنایت و غارت، این ویژگی نیروهای بشار اسد دیکتاتور سوریه است. طی چند روز اخیر اوباشان این رژیم اقدام به غارت مغازه‌ها در شهر حمص کردند. شهری که تنها طی هفته گذشته دهها تن از فرزندانش رو در راه قیام آزادیخواهانه این کشور تقدیم کرده است.
 
گزارشی از تلویزیون الجزیره انگلیسی: 
چهره‌های شهدای اخیر سوریه به آرامش ابدی رسیده و اجساد کفن پوش آنها آماده تدفین می‌شود. در اطراف آنها هزاران تن از عزاداران خشمگین مانند امواج خروشان دیده می‌شوند. از بالای پشت‌بام ساختمانها جمعیت انبوه را تا فاصله دور می‌توان دید. این فیلم مراسم تدفین معترضانی است که روز جمعه در منطقه «کابون» درحومه دمشق کشته شدند.

صحنه‌های مشابهی در شهر حمص وجود داشت. معترضان جسد خالد حلق را حمل می‌کنند که توسط پلیس کشته شد.

روز بعد تعداد دیگری از مردم که در میان آنها یک نوزاد شش ماهه دیده می‌شد؛ کشته شدند. در بحبوحه این جنایتها، دولت بشار اسد تحت فشار قیام، 28نفر از روشنفکرانی که روز چهارشنبه دستگیر شده بودند، آزاد شدند. اما در بیرون زندان اوباشان رژیم منتظر آنها بودند و آنها را مورد ضرب‌وجرح قرار دادند. ایاد شورباجی، سردبیر مجله شباب لیک که در میان این گروه بود می‌گوید: من مورد سوء رفتار قرار گرفتم. مرا کتک زدند، به‌ صورتم سیلی زدند. مرا متهم به خیانت و جاسوسی برای آمریکاییها کردند.آنچه می‌توان گفت این است که با این میزان خونریزی بشار اسد، خشم مردم هر روز افزایش میابد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/34ab25f5-1bb3-427a-8a30-93b8c1db0841"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات