728 x 90

اعتراض عليه مالكي,

تلویزیون الرافدین: سریال رسواییهای نوری المالکی

-

نوری مالکی دیکتاتور عراق جدید
نوری مالکی دیکتاتور عراق جدید
تلویزیون الرافدین ۲۹ اردیبهشت، در گزارشی در مورد رسواییهای نوری المالکی به نمایش گذاشت که مشروح آن از این قرار است.
۱. ابوعلی البصری به فراری دادن زندانیان خطرناک از زندانهای کاخ ریاست‌جمهوری در بصره متهم است.
• او عبدالکریم عبد فاضل الدیبجراوی است و برای رد گم کردن خودش را البصری نامیده است. او لیسانس زبان انگلیسی را دارد.
• همسرش در استکهلم مدیر یکی از مدارس عربی است.
• او یکی از اعضای حزب‌الدعوه است و فردی خونریز توصیف می‌شود.
• او مسئول حفاظتی منطقه خضرا و مسئول امنیتی نامه‌هایی است که برای مالکی فرستاده می‌شود.
• یک هسته ویژه به‌نام هسته صقور را فرمانده می‌کند که تحت نظارت شخصی مالکی است.
• هنگامی‌که همراه با هسته ویژه‌اش در استانهای صلاح‌الدین و نینوی و الانبار می‌چرخد تا افسران را دستگیر کند و یا به قتل برساند، لباس رسمی می‌پوشد، او و نیروهای همراه تنها با دستور مالکی عمل می‌کنند.
• او روز بعد از رسوا شدن در روز ۱۰/۵/۲۰۱۱ به ایران فرارکرده است و شاید که به سوئد رسیده باشد زیرا که او پاسپورت سوئدی دارد.
۲. کاطع نجیمان الرکابی (ابو مجاهد) :
• او برادر مادری مالکی است و خیلی شبیه اوست.
• انتقال اموال مالکی به خارج به‌خصوص به استرالیا زیر نظر او صورت می‌گیرد و رئیس اتاق بازرگانی بغداد ابراهیم البغدادی در قاچاق به او کمک می‌کند.
• وقتی که در سال ۲۰۰۹مالکی به استرالیا رفت در اصل آن سفر برای این بود که تلاش کند یکی از پسران کاطع نجیمان که به اتهام قاچاق مواد مخدر به زندان ابد محکوم شده بود را آزاد کند.
۳- سرتیپ علی فاضل عمران العبیدی:
• فرمانده تیپ ۵۴ از لشکر ششم مربوط به منطقه بغداد است. او مسئول مناطق یرموک و منصور و قادسیه و جامعه و حارثیه و العدل و محله داخلیه می‌باشد. او در منطقه سندیه در شهرستان خالص در استان دیالی زندگی می‌کند و درسلیمانیه در شمال عراق خانه دیگری دارد. دو برادر دارد یکی به درجه استوار است که نامش مشتاق می‌باشد او عضو این تیپ است و دیگری با درجه سروان می‌باشد و نامش فائز است که قبلاً توسط عناصر مسلح به قتل رسیده است.
• او قبل از اشغال عراق در گارد ریاست‌جمهوری یک سروان بود و مشمول ریشه‌کنی شد ولی رابطه تنگاتنگش با ابوعلی البصری او را قادر کرد که از این مانع عبور کند و به ارتش فعلی بپیوندد و در چند منصب کار کند از جمله در تیپ بدنام المثنی سپس فرمانده گردان لشکر ششم شد که در آن‌جا به سرتیپ ارتقاء درجه یافت و به فرماندهی تیپ منصوب شد.
• او یکی از اعضای تیم بازهاست که عبدالکریم عبد فاضل مشهور به ابوعلی البصری ریاست آن را برعهده‌دارد. این هسته مسئول قتل و ترور و کوچ دادن در مناطق یرموک و منصور و جامعه و حارثیه و قادسیه و العدل و الداخلیه در بغداد می‌باشد
۴ علی حسین جفات ملقب بالح جی:
• او یکی از اعضای برجسته هسته بازها است.
۵. سرهنگ رحیم کاظم رسن البیضانی:
• فرمانده تیپ بدنام المثنی است که نام تیپ اش را به تیپ۲۴ تغییر داده است تا این‌که جنایتهایش علیه بیگناهان را بپوشاند.
• او یکی از اعضای برجسته هسته بازهاست که مالکی طرحهای فرقه‌گرایانه‌اش را به‌وسیله آنها به پیش می‌برد.
او به‌طور خاص در شهرستان ابوغریب جنایتهای زیادی مرتکب شده است که برخی با صدا و تصویر مستند شده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/f536800b-3017-4f91-ae96-3da6cffe9930"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات