728 x 90

بحران اقتصادي رژيم,

چین، کره، ویتنام و ترکیه بازار کفش ایران را قبضه کردند

-

بازار کفش ایران
بازار کفش ایران
چین، کره، ویتنام و ترکیه بازار کفش ایران را قبضه کردند. چه بر سر تولید داخلی کفش ایران آمده است.
نیم قرن از ایجاد نخستین کارخانه تولید صنعتی کفش در ایران می‌گذرد، صنعتی با این قدمت در حال حاضر بر اثر سیاست آخوندها و واردات بی‌رویه به مرز تعطیلی رسیده است. در حال حاضر فعالیتهای تولیدی واحدهای دولتی نظیر کفش ملی، بلا و وین یا به‌شدت کاهش یافته یا کلاً متوقف شده و به این ترتیب بازار کفش کشور در اختیار تولیدکنندگان خارجی به‌خصوص چینیها قرار گرفته است.
محصولات کفش ملی زمانی به روسیه، مجارستان، لهستان، رومانی و حتی اروپای غربی صادر می‌شد اما در سالهای اخیر نه تنها از قافله رقابت عقب‌افتاده بلکه در مرز تعطیلی کامل قرار گرفته است.
در اجلاس منطقه‌یی مدیران کفش ملی در تبریز، خلیل مینایی مدیرعامل گروه صنعتی کفش ملی به این موضوع اعتراف کرد و گفت: مشکلات مربوط به تهیه مواد اولیه و اضافه شده هزینه‌ها باعث کاهش تولید این محصول شده است. در عرصه داخلی هم به‌دلیل واردات بی‌رویه کفش از دیگر کشورها سهم فروش محصول کفش ملی تنها 4درصد است. در حال حاضر علاوه بر چین، کره، ویتنام و ترکیه هم به بازار کفش ایران هجوم آورده و در حال قبض کردن کامل آن هستند.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ced06b78-6763-409b-8ec7-e8e50ef4801c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات