728 x 90

-

باند قاچاق وسایل جاسوسی و امنیت پرواز در دانشگاه مالک اشتر

-

فرودگاه خمینی
فرودگاه خمینی
در دانشگاه صنعتی مالک اشتر، گروهی از سرکردگان سپاه، باند قاچاق وسایل امنیت پرواز راه انداخته‌اند.
به گزارش دريافتی و به‌نقل از گزارشهای موثق از این دانشگاه، گروهی از سرکرده‌های سپاهی با نفوذ در این دانشگاه نظامی برای به جیب زدن سرمایه‌های کلان ملی که از سوی دولت احمدی‌نژاد در این دانشگاه با عنوان طرحها و پروژه‌های توسعه صنعت هوایی کشور هزینه می‌شود، اقدام به قاچاق وسایل امنیت پرواز می‌کنند.

دولت پاسداران به دستور مقامات حکومتی در این دانشگاه به اصطلاح پیشرو نظامی سرمایه‌گذاری کلانی کرده است. هزینه‌های مختلفی از سوی حکومت آخوندی در این دانشگاه به‌عنوان توسعه صنعت هوایی کشور در حال انجام است. گزارشها نشان می‌دهد این بودجه‌های کلان از سوی تعدادی از سردارهای بیسواد به یغما می‌رود. این گروه از سردارهای سپاهی که از نظر سواد آکادمیک روی هم رفته مدرک لیسانس هم ندارند! اقدام به قاچاق قطعات و وسایل جاسوسی و امنیت پرواز از چین می‌کنند.

گزارشهای موثق گویای آن است که این باند در سال با ارائه چندین پروژه، تحت عناوین مختلف در بخش امنیت پرواز، مدعی ساخت وسایل و تکنولوژی امنیت پرواز در داخل تحت عنوان این پروژه‌ها می‌کنند. اما در واقع آنها با استفاده از رانتها و مافیای اقتصادی نظیر گروه مؤتلفه اقدام به خرید این‌گونه وسایل از بازارهای فعال قاچاق آسیای میانه و چین می‌کنند. این گروه پس از واردات این وسایل از دانشجویان مبتدی و یا برخی دانشجویان دانش آموخته دانشگاههای علم و صنعت، امیرکبیر و صنعتی شریف و یا دانشجویانی که در مقاطع ارشد در حال تحصیل می‌باشند، می‌خواهند که با کار روی این وسایل و اندک تغییراتی در ساختار آنها، وسایل قاچاق را به‌عنوان تولید داخل به مسئولان دانشگاه عرضه کنند. معمولاً این دورکاری تحت عنوان پروژه‌های مختلف برای چندین بار در سال تکرار می‌شود. این پروژه‌ها بسته به نوع وسیله قاچاق شده از چند ماه تا یکسال به‌عنوان یک پروژه‌ی تحقیقاتی نظامی طول می‌کشد. در نهایت امر نیز کالای قاچاق شده با چند صفحه تحقیق به‌عنوان مراحل مطالعه، آزمایش و ساخت به دانشگاه و در نهایت به ارگانهای نظامی ارائه می‌شود. به این طریق باند سردارها موفق می‌شوند در قبال چنین پروژه‌ای مقادیر کلانی به جیب بزنند. دانشجویان مشغول در این پروژه‌ها نیز به‌دلیل شرایط مالی و نیاز مالی معمولاً در این پروژه‌ها شرکت می‌کنند. این‌گونه دانشجویان معمولاً با دو هدف پروژه‌های دانشگاهی در دانشگاههایی نظیر مالک اشتر، امام علی و امام حسین را می‌پذیرند: نخست به‌عنوان یک منبع مالی و دوم به‌عنوان یک تجربه و مطالعه و آشنایی با برخی تکنولوژیهای صنعت هوایی.

گروههای دانشجویی رشته‌هایی نظیر هوا و فضا و هوش مصنوعی، الکترونیک و... از جمله افراد فعال در انجام این‌گونه پروژه‌ها هستند. شواهد نشان می‌دهد مسئولان حکومتی خود نیز به این امر واقف هستند. اما معمولاً برای جلب توجه افکار عمومی و رسانه‌ها و نیز مانورهای تبلیغاتی اثرگذار در منطقه و جهان با این‌گونه اقدامات موافقند. اما جدای از این مسأله وجود باندهای مافیایی مالی در بخش بازرگانی کشور مانند گروه مؤتلفه و نیز وجود باندهای مافیایی قدرت مانند گروههای مختلف از سردارهای سپاه در ارکان نظام، زمینه و بستر را برای انجام چنین کلاهبرداریها و سوءاستفاده از منابع مالی کشور را فراهم آورده است. به‌گونه‌ای که می‌توان ادعا کرد بخش تحقیقات صنایع هوایی کشور دچار یک نوع فساد مزمن و ریشه‌دار از نوع فساد رایج در دستگاه حکومت آخوندی است. بدون تردید اگر نهادهای نظارتی مستقل در کشور وجود داشت و افرادی برای حساب‌کشی و حسابرسی از این‌گونه پروژه‌ها راهی دستگاههای مختلف می‌شدند، خیانت گروههای مافیایی وابسته به نظام بیش از این عیان می‌شد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/3d3fc779-ec51-4da4-825d-ce3287d8c9c1"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات