728 x 90

اشرف - حمايت بين المللي,

وزارت خارجه استرالیا نگرانی خود را درباره وضعیت اشرف به اطلاع مقامات عراقی رسانده است

-

کوین راد -وزیر خارجه استرالیا
کوین راد -وزیر خارجه استرالیا
وزارتخارجه استرالیا خاطرنشان کرد در نامه‌ای به پیتر مورفی، رئیس کمیته کانادایی دوستی با مردم ایران اعلام کرد: نمایندگان دولت استرالیا نگرانی خود درباره کمپ اشرف را به اطلاع دولت عراق رسانده‌اند و در هر فرصتی نگرانیهای این دولت درباره کمپ اشرف را با دولت عراق در میان می‌گذارند، این نگرانیها از جمله، شامل نصب بلندگوهایی است که خارج از کمپ از سوی عوامل رژیم ایران کار گذاشته شده است. در نامه وزارت‌خارجه استرالیا که از جانب وزیرخارجه این کشور، خطاب به پیتر مورفی می‌باشد، آمده است:
- دولت استرالیا همه موارد نقض حقوق‌بشر را محکوم می‌کند و نگران حوادث اخیر و درگیریها در کمپ اشرف است.

- دولت استرالیا تا‌کنون هیئت‌های نمایندگی بسیاری را در این رابطه نزد وزراء و مسئولان عراقی فرستاده است که آخرین آنها شامل یک هیأت از مسئولان عالیرتبه درتاریخ هشتم نوامبر ۲۰۱۰ در کانبرا می‌باشد.
-این نمایندگان انتظار دولت استرالیا درباره ضرورت مراعات حقوق‌بشر درباره ساکنان کمپ را به مقامات عراقی خاطرنشان کردند و این‌که دولت عراق حق ندارد هیچیک از ساکنان را به ایران مسترد کند.
-نمایندگان دولت استرالیا هم‌چنین نگرانی جامعه استرالیا، را در مورد وضعیت کمپ اشرف به اطلاع مقامات عراقی رسانده است.
دولت استرالیا درحال بازنگری نحوه برخورد سفارت خود در بغداد درباره نظارت بر موقعیت کمپ اشرف می‌باشد و در هر فرصتی نگرانیهای دولت استرالیا را با دولت عراق در میان می‌گذارد.
این هم‌چنین شامل نگرانی ما در مورد بلندگوهایی است که خارج کمپ نصب شده است.

دولت استرالیا نگران پیدا نشدن یک راه‌حل قابل تکیه برای ساکنان کمپ اشرف است و از اینرو دولت عراق و مسئولان اشرف را ترغیب می‌کند که برای پیدا کردن یک راه‌حل اصولی تلاش کنند.
دولت استرالیا هم‌چنین طرفین را فرا می‌خواند که از اقدامات تحریک کننده خودداری کنند.
دولت استرالیا دخالت فعال هیأت مساعدت ملل ‌متحد در عراق را در مورد مسأله کمپ اشرف تشویق کرده است. یونامی به‌طور مرتب اشرف را زیر نظر دارد و به مشاهده وضعیت و مشاوره با نمایندگان اشرف ادامه می‌دهد و سفارت استرالیا در بعضی از این ماموریتهای یونامی در اشرف شرکت کرده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/73912ecb-e6ed-4e9f-9177-3d8b0e572db3"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات