728 x 90

شقه دروني رژيم,

حمله پاسدار داود احمدی‌نژاد به رحیم مشایی

-

پاسدار داود احمدینژاد، رئیس پدافند عامل رژیم
پاسدار داود احمدینژاد، رئیس پدافند عامل رژیم
داوود احمدی‌نژاد با اشاره به سخنان رحیم مشایی، رئیس‌دفتر پاسدار احمدی‌نژاد، گفت: برخی می‌خواهند یک مکتب سفالی را حاکم کنند و در یک فریب آشکار می‌گویند ما از سالکان هستیم، سالک با هنرپیشه لس‌آنجلسی چه کار دارد.
برادر پاسدار احمدی‌نژاد بدون نام بردن از مشایی گفت: کنت تی نورمن، مسئول میز ایران در سال 71 در سازمان سیا آمریکا، در ارتباط با جاسوسهای ایرانی شاغل در این سازمان گفته 30هزار پرونده مزدور ایرانی که برای ما جاسوسی می‌کنند، به‌درد نمی‌خورد و ما باید در پی استخدام افراد دوآتشه‌ای باشیم که به ظاهر طرفدار نظام و انقلاب باشند و در نظام نفوذ کرده و دارای اختیار باشند.
وی در ادامه گفت: امروز واپس‌گراها هیزم به آتش آنان می‌ریزند، با عوامل بی‌فرهنگ معاشرت می‌کنند، از بیت‌المال بذل و بخشش بی‌حساب می‌کنند و با هرزه‌های لس‌آنجلسی می‌گردند. همه این کارها را می‌کنند اما باز هم نمی‌توانند به نظام آسیبی برسانند.
پاسدار داود احمدی‌نژاد، رئیس پدافند عامل رژیم، در ادامه گفت: اینها در نهایت به‌دنبال تعامل با آمریکای جنایتکار هستند تا با آنها فالوده بخورند اما تا ولایت‌فقیه هست، اجازه نمی‌دهد و ما به پیروی از ایشان اجازه نداریم تا با متجاوزان تهدیدگر و تحریم‌گر تعامل داشته باشیم.
وی در پایان گفت که به دستور ولی‌فقیه، خود آماده است تا نفوذی‌ها و واپسگراها را با یک قبضه توپ فرانسوی غنیمتی از دفاع مقدس به سرزمین اجدادیشان بفرستد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/ccf554a5-d381-4eb8-b4bb-958972f0778c"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات