728 x 90

انتقال اجباري اشرف,حمله به اشرف,

انتشار بیانیه حمایت اکثریت نمایندگان مجلس ملی فرانسه از مجاهدان اشرف در لاگازت

-

پارلمان فرانسه
پارلمان فرانسه
بیانیه اکثریت نمایندگان مجلس ملی فرانسه در حمایت از قیام مردم ایران و مجاهدان اشرف درهفته‌نامه فرانسوی لاگازت منتشرشد.
لاگازت ضمن درج بخشهایی از این بیانیه در مورد امضا کنندگان آن می‌نویسد:
320 نماینده مجلس ملی فرانسه که اکثریت هر یک از گروههای حزبی، 11 وزیر پیشین، 3 نایب رئیس مجلس، 2 رئیس کمیسیون، 23 نایب رئیس کمیسیون، 4 رئیس شورای منطقه، 16 رئیس شورای استان، درشمارآنها هستند، این بیانیه را امضا کرده‌اند.

بیاینه اکثریت نمایندگان مجلس ملی فرانسه
نمایندگان مجلس ملی، کشتار بیرحمانه، دستگیریهای خودسرانه و شکنجه سیستماتیک تظاهر کنندگان توسط نیروهای دولت ایران را محکوم می‌کنند.

نمایندگان مجلس ملی، دولت فرانسه را فرا می‌خوانند تا از سازمان ملل‌متحد بخواهد حضور فعالتری در حمایت از حقوق ساکنان اشرف داشته باشد و مسئولیت حفاظت اشرف را برعهد بگیرد.

اکثریت مجلس ملی فرانسه از ایالات متحده خواستار ارائه تضمینها ی کافی برای تامین حفاظت ساکنان اشرف هستند.
نمایندگان مجلس ملی فرانسه از راه‌حل خانم مریم رجوی، رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت ایران، حمایت می‌کنند. این ر اه حل، ضمن رد مماشات در قبال ملایان و هم‌چنین دخالت نظامی خارجی، به مقاومت در برابر استبداد مذهبی و همبستگی ملی ایرانیان فرامی‌خواند وراه‌حلی است که می‌تواند مبنای تغییر دموکراتیک در ایران باشد


هفته‌نامه فرانسوی لاگازت، در تازه‌ترین شماره خود فراخوان شهردار تاورنی به شرکت درگردهمایی 26ژوئن را نیز منعکس کرد و نوشت:
شنبه 26ژوئن در استادیوم ژان بوئن در تاورنی یک گردهمایی بزرگ توسط مخالفان رژیم ایران برگزار خواهد شد. موریس بوسکاور (شهردار سوسیالیست تاورنی) طی بیانیه‌یی به ”همبستگی با مردم ایران در مبارزه‌شان برای حقوق‌بشر، دموکراسی وجدایی دین از دولت“ فراخوان داد.

شهردار توضیح می‌دهد:
بعد از ویلپنت، سرژی، اورسوراز، اکنون تاورنی، شهر صلح، میزبان این گردهمایی خواهد بود.
شهردار تاورنی دربیانیه خود رژیم ”فاشیستی ملاها را که مرتکب شکنجه و اعدام می‌شود“ محکوم کرد.
لاگازت در ادامه افزود: برگزار کنندگان این گردهمایی می‌خواهند اولین سالگرد قیام سراسری مردم ایران و نیز سالگرد 20ژوئن 1981 (30خرداد 1360) را گرامی بدارند.
دراین تاریخ بودکه ”نیم میلیون تن در تهران در اعتراض به رژیم سرکوبگر مذهبی به خیابانها ریختند، اما این تظاهرات توسط حکومت به خاک و خون کشیده شد و موجی از اعدامهای گسترده زندانیان سیاسی به‌راه افتاد، در تداوم این مقاومت، بیش از 120هزار تن از مخالفان جان خود را فدا کردند“ .
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/c51aedc1-5e4a-4167-8bab-6dc72174b7f5"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات