728 x 90

خانواده اشرفيان در داخل كشور,

حمید حائری به‌خاطر دیدار با فرزندش در اشرف، مورد محاکمه قرار گرفت

-

زندانی سیاسی آزاد باید گردد
زندانی سیاسی آزاد باید گردد
قوه قضاییه دیکتاتوری آخوندی حمید حائری از زندانیان باسابقه سیاسی را که به اتهام دیدار با فرزند مجاهدش در اشرف و هواداری از مجاهدین از دو سال و نیم پیش در زیر شکنجه‌های رژیم به‌سر می‌برد، در دادگاه نمایشی مورد محاکمه قرار داد.
بنا به گزراش دریافتی، وزارت بدنام اطلاعات آخوندی پس از پرونده‌سازی و بازجویی‌های مستمر علیه حمید حائری وی را به شعبه ۲۸ دادگاه ضد مردمی به ریاست دژخیم مقیسه‌یی تحویل داد و روز چهارشنبه ۲۹ اردیبهشت تحت محاکمه نمایشی قرار گرفت.
حمید حائری از زندانیان سیاسی دهه ۶۰ ، در ۱۵ آذر ماه ۱۳۸۷ با یورش مأموران و دژخیمان وزارت اطلاعات و در حالیکه در بستر بیماری بود و از جراحت ناشی از تصادف سنگین رنج می‌برد، دستگیر شد و به بند مخوف ۲۰۹ زندان اوین منتقل گردید.

وی بارها از سوی دژخیمان و بازجویان وزارت اطلاعات تحت شکنجه‌های جسمی و روحی قرار گرفت تا به خواسته‌های آنها تن دهد، اما در برابر دژخیمان به مقاومت و ایستادگی ادامه داد. از جمله دژخیمان وزارت اطلاعات بارها او را تهدید کردند که همسر و دختر جوانش را دستگیر و به کشتارگاه کهریزک برده و تحت شکنجه قرار می‌دهند.

حمید حائری در بیداگاه دیکتاتوری آخوندی از جمله به محاربه، دیدار با فرزندش در اشرف، هواداری از سازمان مجاهدین، فعالیت مستمر سیاسی، تبلیغ علیه نظام آخوندی و جذب نیرو متهم شده است.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/21cc8135-a78b-41f7-b496-9520d08ebded"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات