728 x 90

اتمي رژيم ,

توافقنامه رژیم ایران و ترکیه و برزیل مورد بی‌توجهی قرار دارد

-

کاریکاتور- غرق شدن در سیاستهای ایران
کاریکاتور- غرق شدن در سیاستهای ایران
روزنامه انگلیسی گاردین در سرمقاله خود نوشت، توافقنامه‌ای که رژیم ایران با ترکیه و برزیل امضاء کرده برای دور کردن تهران از مجازات بیشتر کافی نیست. نیویورک تایمز نیز در سرمقاله خود از توافق آمریکا و اروپا و روسیه و چین برای اعمال مجازات بین‌المللی جدید علیه ایران استقبال کرد و با تیتر ”ایران بین توافقنامه و شورای امنیت“ نوشت: هر وقتی که صبر جامعه جهانی با ایران به‌سر می‌آید، رهبران تهران آمادگی خود را برای رسیدن به راه‌حل اعلام می‌کنند ولی هنگامیکه جهان فشارش را کاهش می‌دهد این آمادگی دود می‌شود.
 طرح قطعنامه پیشنهادی به درجه‌ای قاطع نیست که تهران را مجبور کند که موضعش را عوض کند ولی واقعیت حمایت روسیه وچین از آن، اعصاب برخی از ارکان دولت لرزان تهران را تحت تاثیر قرار می‌دهد.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/dcaa2ad2-2ccc-4122-bb5a-51905ec5fcee"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات