728 x 90

انتخابات عراق,

ژنرال اودیرنو و کریستوفر هیل با نوری مالکی دیدار کردند

-

کریستوفر هیل و ژنرال اودیرنو
کریستوفر هیل و ژنرال اودیرنو
به دنبال درخواست نوری مالکی برای بازشماری دستی آراء انتخابات، ژنرال ریموند اودیرنو فرمانده ارشد نظامی آمریکا در عراق و کریستوفر هیل سفیر آمریکا در عراق با وی گفتگو کردند.
روزنامه نیویورک تایمز با درج این خبر نوشت: فراخوان برای بازشماری آرا، در کشوری که چندان عادت به انتقال مسالمت‌آمیز قدرت نداشته است این نگرانیها را برانگیخته که عراق با یک بحران سیاسی مواجه شود.

این روزنامه افزود: در خلأ سیاسی که توسط تأخیر در شمارش آرای انتخابات هفتم مارس ایجاد شده، این ظن و تردید عمیق بوجود آمده که تقلب؛ تهدید و تطمیع سیاسی، اعتبار این انتخابات را زیر سؤال ببرد. اما دیپلوماتهای آمریکا بعد از گفتگوها با نوری مالکی و این دو مقام یعنی ژنرال ری اودیرنو فرمانده ارشد نظامی آمریکا در عراق و کریستوفر هیل سفیر آمریکا گفتند آنها مطمئن هستند که بحرانی در کار نیست.

نیویورک تایمز افزود: با توجه به اینکه ائتلاف دولت قانون از خواسته خود برای بازشماری آرا کوتاه نیامده، اعلان روز جمعه نتایج نهایی در صورتی که ائتلاف نوری مالکی کماکان به زیر سؤال بردن نتایج ادامه دهد، ممکنست یک رویارویی سیاسی بوجود بیاید.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/e0a6390e-e3ea-4136-a84b-c27d5b457ccb"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات