728 x 90

-

سرکرده پلیس آگاهی، از حکم ضدانسانی قطع دست، دفاع می‌کند

-

اجرای حکم ضد بشری قطع دست توسط آخوندهای پلید
اجرای حکم ضد بشری قطع دست توسط آخوندهای پلید
پاسدار اصغر جعفری سرکرده پلیس آگاهی رژیم، خواستار اجرای حکم شنیع و ضدانسانی قطع دست گردید.
خبرگزاری حکومتی ایلنا که اظهارات این پاسدار را منعکس کرده نوشت: رئیس پلیس آگاهی نیروی انتظامی با تأکید بر اینکه اجرا نکردن قانون مجازات اسلامی افزایش ناامنی را در کشور به‌دنبال دارد، از آمادگی پلیس برای اجرای حدود الهی خبر داد. جعفری با اشاره به اینکه قانون مجازات اسلامی که مهمترین آن قطع ید است، اعمال و اجرا نمی‌شود،تصریح کرد: اجرا نکردن این حدود بزرگترین منشأء ریشه‌کن نشدن جرائم در کشور است. جعفری اضافه کرد: حدود دو سال پیش مسؤولان قوه‌قضائیه اعلام کردند، برای اجرای حد مشکل داریم که پلیس آمادگی خود را برای فراهم کردن امکانات اجرای حد اعلام کرد.
این منبع حکومتی افزود: به گفته رئیس پلیس آگاهی کشور، اگر حدود در کشور اجرا شود بیش از 90 درصد جرائمی که در حوزه سرقت اتفاق می‌افتد دیگر رخ نخواهد داد و این به نفع مردم، امنیت کشور و اعتبار جمهوری اسلامی ایران است. وی با بیان اینکه این استدلال که اگر حدود اجرا شود مجامع بین‌المللی و حقوق‌بشری به جمهوری اسلامی ایران خرده می‌گیرند درست نیست، اظهار کرد: ما هرچه قدر هم در اجرای قوانین و اصول شرع خودمان عقب‌نشینی کنیم باز هم مورد تائید مجامع بین‌المللی به‌ویژه غرب قرار نمی‌گیریم. بهتر است که ما وظایف خودمان را برابر عقل و شرع انجام دهیم و آسایش و رفاه مردم مد نظر ما باشد، نه رضایتمندی غربی‌ها.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/2910d387-4513-43a2-b0fd-b1421f325b3d"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات