728 x 90

گروگانها,

بیانیه کمیته عراقی وکلاء و حقوقدانان برای دفاع از ساکنان اشرف

-

گروگانهای اشرف
گروگانهای اشرف
اول اکتبر 2009
فوری - هشدار
انتقال خودسرانه و همراه با ضرب و شتم 36 گروگان از ساکنان اشرف به محلی نامعلوم
صبح پنجشنبه اول اکتبر، طی اقدامی غیرقانونی و کاملاًً خودسرانه، نیروهای پلیس 36تن از موکلین ما را در حالی که در 66 مین روز اعتصاب غذای خود در آستانه مرگ قرار دارند، با ضرب و شتم و شکنجه از مرکز پلیس خالص ربوده و به محل نامعلومی منتقل کردند. این در حالی است که قاضی تحقیق دادگاه در 23 اوت، 16سپتامبر و 27سپتامبر سه بار حکم آزادی آنها را صادر کرده است و دادستان کل نیز روز گذشته رسماًًً اعلام کرد: «ما دستورات را به تمامی ایستگاههای پلیس برای آزادی آنها در هرکجا که هستند صادر کرده‌ایم». دادستان دادگاه خالص نیز این حکم را تأیید نموده و نسبت به عدم آزادی آنها به پلیس اعتراض نمود.
ما ضمن اعلام انزجار از این قانون‌شکنی آشکار و نقض احکام قضایی عراق، آنرایک آدم‌ربایی آشکار دولتی ارزیابی کرده و با یادآوری مسئولیت مستقیم دولت و شخص نخست‌وزیر در قبال سلامتی و سرنوشت نامعلوم موکلینمان قویاً هشدار داده و اعلام می‌کنیم که علیه این قانون‌شکنی دست به اقدامات ضروری قضایی خواهیم زد.
کمیته حقوقدانان برای دفاع از اشرف تمامی قضات شریف و حقوقدانان مستقل، ارگانهای حقوق‌بشری بین‌المللی، وجدانهای بیدار جهانی، شخص دبیرکل سازمان ملل‌متحد و نیروهای آمریکایی برای نجات جان موکلین بیگناه خود استمداد می‌طلبد موکلین ما 66روز است در اعتصاب غذابه‌سر می‌برند و اکنون اقدام به اعتصاب غذای خشک کرده‌اند و هر آن احتمال مرگ آنها می‌رود. نباید اجازه داد این فاجعه انسانی به‌عنوان لکه ننگی بر تاریخ قضاء و عدالت عراق دموکراتیک ثبت شود.
کمیته وکلاء و حقوقدانان دفاع از ساکنان اشرف.
										
											<iframe style="border:none" width="100%" scrolling="no" src="https://www.mojahedin.org/if/d773e6f6-3f08-4d39-bc5a-912b7599ee4b"></iframe>
										
									

گزیده ها

تازه‌ترین اخبار و مقالات